ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ο Ομπράντοβιτς έμαθε από τους δημοσιογράφους για την απουσία του Μπαρτζώκα: "Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση"

Ο Ομπράντοβιτς έμαθε από τους δημοσιογράφους για την απουσία του Μπαρτζώκα: "Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση"
ABA / DRAGANA STJEPANOVIC

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ενημερώθηκε από τους δημοσιογράφους για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος θα απουσιάσει από την αναμέτρηση του Βελιγραδίου.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Μαρτίου για το Βελιγράδι δίχως τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Κάτι το οποίο δεν γνώριζε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, μέχρι να ερωτηθεί γι αυτό από τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην τελευταία προπόνηση της Παρτίζαν.

"Αυτή είναι η πρώτη φορά που το ακούω, από εσάς τους δημοσιογράφους. Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση, αλλά (ο Ολυμπιακός) έχει κι άλλους προπονητές. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Οι παίκτες είναι αυτοί που αποφασίζουν τι θα συμβεί στο γήπεδο" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, πριν προσθέσει:

"Ο Ολυμπιακός παίζει εξαιρετικά. Αυτή την εβδομάδα, που εμείς είχαμε ρεπό, έδωσε δύο αγώνες. Είναι μοα ομάδα που μπορεί να κάνει τα πάντα μέσα από το transition στην επίθεση. Έχει πληρότητα σε κάθε θέση. Πρέπει να καταλάβουμε πως θα πρέπει να αποδώσουμε εξαιρετικά στην άμυνα σε κάθε κατοχή για 24'' γιατί ο Ολυμπιακός ουδέποτε εκβιάζει σουτ, τα βρίσκει από συγκεκριμένες θέσεις".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ