ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις: "Η ομάδα επιβιώνει και ζει διεκδικώντας τίτλους"

Οι Παπανικολάου, Σλούκας και Πρίντεζης στην παρουσίαση της φανέλας του Ολυμπιακού
Οι Παπανικολάου, Σλούκας και Πρίντεζης στην παρουσίαση της φανέλας του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του ενόψει της σεζόν 2021/22, με τους Κώστα Σλούκα, Κώστα Παπανικολάου και Γιώργο Πρίντεζη να δηλώνουν πως ελπίζουν να συνδυαστούν με επιτυχίες.

Νέα σεζόν, νέα συνεργασία, νέες εμφανίσεις. Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του ενόψει της σεζόν 2021/22 και την συνεργασία του με την GSA, με τους Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Σλούκα και Κώστα Παπανικολάου να δηλώνουν ενθουσιασμένοι ενόψει της νέας σεζόν.

Το παρών έδωσε σύσσωμη η ομάδα των "ερυθρόλευκων", ενώ στο πάνελ βρέθηκε και ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Νίκου Λεπενιώτης, παρουσιάζοντας την νέα συνεργασία.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ολυμπιακός θα έχει τρεις εμφανίσεις: Μία ερυθρόλευκη, με 7 κόκκινες ρίγες, μία κόκκινη και μία που θα συνδυάζει τρία χρώματα: Το άσπρο, το κόκκινο και το μαύρο.

"Είναι πολύ σημαντικό που μία ελληνική εταιρία έχει δραστηροποιηθεί στην ελληνική αγορά. Μακάρι να πετύχουμε τους στόχους μας και να έχουμε όλοι μία καλή χρονιά με υγεία και ο καθένας να πάρει αυτό που αξίζει" δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης, με τον Κώστα Παπανικολάου να προσθέτει ότι "Είναι πολύ σημαντικό για τον σύγχρονο Ολυμπιακό, που στηρίζει πρωτοβουλίες ελληνικών εταιριών και πρέπει να το κάνει. Για εμάς είναι υπερηφάνια να έχουμε στο πλάι μας μία ελληνική εταιρία και όλες οι επιτυχίες να συνδυαστούν. Εύχομαι μέρα με τη μέρα και χρόνο με το χρόνο να μεγαλώσει η εταιρεία" και ακολούθως τον Κώστα Σλούκα να υποστηρίζει ότι "θέλω να ευχηθώ να έχουμε υγεία και καλή συνεργασία. Το ότι είναι ελληνική εταιρία είναι πάρα πολύ σημαντικό και είμαστε περήφανοι που την στηρίζουμε. Ελπίζω τόσο για εμάς όσο και για την εταιρία να πάνε όλα καλά και στο τέλος να πανηγυρίζουμε μαζί".

Αναφορικά με την επιστροφή του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Σλούκας τόνισε από την πλευρά του πως "η ανυπομονησία είναι μεγάλη. Η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για πολλούς λόγους και ένας από αυτούς ήταν ότι δεν συμμετείχαμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι μία ιστορική ομάδα, η οποία επιβιώνει και ζει διεκδικώντας τίτλους. Και όσους περισσότερους τίτλους διεκδικεί και κερδίζει, μεγαλώνει το όνομά τους. Δεν υπάρχει ερώτημα αν είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα".

Ο Γιώργος Πρίντεζης από την πλευρά του τόνισε για το θέμα: "Έχουμε μιλήσει για τα οφέλη της επιστροφής στο πρωτάθλημα. Είμαστε μία νεανική ομάδα και τα επιπλέον παιχνίδια θα βοηθήσουν για να βρούμε ρυθμό αλλά και να γίνουμε καλύτερη σαν ομάδα.

Όλοι γνωρίζουν ποια είναι τα καλά και τα άσχημα όταν είχαμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό να διεκδικεί όσους περισσότεορυς τίτλους γίνεται. Είχε αναγκη και ο ελληνικός αθλητισμός και το ελληνικό μπάσκετ να δει ξανά μεγάλα παιχνίδια και να περάσει ο κόσμος καλά."

Τέλος, ο Κώστας Παπανικολάου απάντησε για το ίδιο θέμα: "Υπάρχει δίψα. Πρώτα να βρεθούμε κοντά στον κόσμο μας σε ένα γεμάτο γήπεδο. Γιατί η ουσία για έναν αθλητή είναι να παίζει σε ένα γεμάτο γήπεδο, γιατί όση χαρά τους δίνουμε, τόση παίρνουμε. Το γεγονός ότι διεκδικούμε δύο τίτλους παραπάνω τα λέει όλα".

Δείτε τις νέες εμφανίσεις του Ολυμπιακού:

Ο Κώστας Σλούκας στην παρουσίαση της φανέλας του Ολυμπιακού
Ο Κώστας Σλούκας στην παρουσίαση της φανέλας του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS
Ο Γιώργος Πρίντεζης στην παρουσίαση της φανέλας του Ολυμπιακού
Ο Γιώργος Πρίντεζης στην παρουσίαση της φανέλας του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS
Ο Κώστας Παπανικολάου στην παρουσίαση της φανέλας του Ολυμπιακού
Ο Κώστας Παπανικολάου στην παρουσίαση της φανέλας του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ