EUROLEAGUE

Ο Ολυμπιακός έπιασε τον Παναθηναϊκό σε νίκες στη EuroLeague

Βασίλης Σπανούλης και Ιωάννης Παπαπέτρου από το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός της σεζόν 2020/21
Βασίλης Σπανούλης και Ιωάννης Παπαπέτρου από το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός της σεζόν 2020/21 EUROKINISSI

Από 303 νίκες έχουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στη σύγχρονη ιστορία της EuroLeague, καθώς το διπλό των ερυθρόλευκων στη Βαλένθια τους βοήθησε να πιάσουν τους πράσινους. Δείτε τα ποσοστά των δύο ομάδων στη διοργάνωση.

Το βράδυ της Τετάρτης (31/3) ήταν μαγικό για τον Ολυμπιακό. Η εικόνα του στη Βαλένθια ήταν εντυπωσιακή, στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, η νίκη επί ενός αντιπάλου που "καιγόταν" για το θετικό αποτέλεσμα ήταν εμφατική, οι Πειραιώτες έδειξαν ότι αν και αποκλεισμένοι από την οκτάδα και τα playoffs συνεχίζουν με σοβαρότητα μέχρι το τέλος της σεζόν 2020/21 και έπιασαν και τον αιώνιο αντίπαλό τους, τον Παναθηναϊκό, στις 303 νίκες στη σύγχρονη ιστορία της EuroLeague.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες έχουν 303 νίκες σε 517 αγώνες (ποσοστό επιτυχίας 58.61%), ενώ οι πράσινοι 303 νίκες σε 508 αγώνες (ποσοστό επιτυχίας 59.64%). Οι δύο ομάδες άνοιξαν τη χρονιά με τον Ολυμπιακό σε απόσταση πέντε νικών από τον Παναθηναϊκό, τον είχαν πλησιάσει από τον Ιανουάριο και τελικά τον έπιασαν την τελευταία ημέρα του Μαρτίου, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ