EUROLEAGUE

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Τουρκία κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, πού θα δείτε το παιχνίδι

BASKET LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Φενέρμπαχτσε (19:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 6η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας την 4η νίκη του στην διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός έχει μία ακόμα πρόκληση μπροστά του, αφού αντιμετωπίζει σήμερα (2/11) την Φενέρμπαχτσε (19:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στην Κωνσταντινούπολη για την 6η αγωνιστική της EuroLeague.

Προερχόμενοι από την ήττα από τον Παναθηναϊκό για την Stoiximan Basket League, οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, ψάχνοντας την 4η νίκη τους στην διοργάνωση.

Σε αυτή τους την προσπάθεια δεν θα έχουν πάντως για ακόμα μία φορά τους τραυματίες Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ, προσπαθώντας ξανά να καλύψουν τα κενά τους.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχωρίζει το Αρμάνι Μιλάνο - Μονακό, σε μία βραδιά που θα διεξαχθεί με ένα ματς λιγότερο από ότι αναμενόταν εξαιτίας της αναβολής του Μακάμπι - Ρεάλ λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Ερυθρός Αστέρας - Μπάγερν (Novasports 6)
Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός (Novasports Prime)
Ζάλγκιρις - Βιλερμπάν (20:00, Novasports Start)
Βαλένθια - Άλμπα Βερολίνου (21:30, Novasports 3)
Αρμάνι Μιλάνο - Μονακό (21:30, Novasports 5)

TAGS EUROLEAGUE MEDIA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΜΟΝΑΚΟ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ