MEDIA

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται κόντρα στην Μακάμπι, δύσκολοι αγώνες για Προμηθέα και Άρη

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -  . (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - . (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι την Μακάμπι (21:05, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 8η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας την επιστροφή του στις νίκες. Εκτός έδρας αποστολές για Προμηθέα (κόντρα στην Ντιζόν) και Άρη (κόντρα στην Μπουργκ) για Basketaball Champions League και EuroCup αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη αποστολή σήμερα (14/11), αφού αντιμετωπίζει την Μακάμπι στο Βελιγράδι (14/11, 21:05, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24) για την 8η αγωνιστική της EuroLeague, θέλοντας να ξεκινήσει δυναμικά την 2η διαβολοβδομάδα της σεζόν.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα έχουν σε ακόμα ένα παιχνίδι τους Μιλουτίνοβ και ΜακΚίσικ, ωστόσο στην 12αδα θα επιστρέψει ο Λουκ Σίκμα, ο οποίος ανάλογα με το πώς θα κυλήσει το παιχνίδι ενδεχομένως να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Μονακό - Αναντολού Εφές (20:00, Novasports Start)
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός (21:05, Novasports Prime)
Βίρτους Μπολόνια - Αρμάνι Μιλάνο (21:30, Novasports 3)
Βαλένθια - Ρεάλ (21:30, Novasports 5)
Ερυθρός Αστέρας - Φενέρμπαχτσε (21:45, Novasports 6)

Σημαντικά παιχνίδια για Άρη και Προμηθέα

Ο Άρης έχει μία ακόμα πρόκληση μπροστά του σήμερα (14/11), αντιμετωπίζοντας στην Γαλλία την Μπουργκ (20:30, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) για την 7η αγωνιστική του EuroCup.

Οι "κίτρινοι" αντιμετωπίζουν έναν από τους άμεσους ανταγωνιστές τους για μία θέση στην πρώτη 6αδα του ομίλου, που έχει στο ρόστερ του ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τον Ζακαρί Ριζασέ - γιο του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Στεφάν Ριζασέ.

Λίγη ώρα αργότερα, επίσης στην Γαλλία, ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει την δυνατή Ντιζόν (21:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην πρώτη θέση του ομίλου, με τον νικητή να αποκτάει πλεονέκτημα στον δρόμο για την απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση.

TAGS MEDIA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE EUROCUP ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ