ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ

Ο Ολυμπιακός αποχαιρετά τον Ντούσαν Ίβκοβιτς: "Τέτοιες ώρες τα λόγια είναι φτωχά, καλό ταξίδι θρυλικέ Ντούντα"

Το γραφικό της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς
Το γραφικό της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς PHOTO CREDITS: OLYMPIACOS BC

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον θρυλικό Ντούσαν Ίβκοβιτς, έναν άνθρωπο που σύνδεσε το όνομά του με τις επιτυχίες του συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, μία θρυλική μορφή του μπάσκετ και έναν άνθρωπο που οδήγησε την ομάδα στις επιτυχίες. Ο Ίβκοβιτς οδήγησε τους "ερυθρόλευκους" δύο φορές στην κορυφή της Ευρώπης το 1997 στη Ρώμη και το 2012 στην Κωνσταντινούπολη ενώ κάθισε στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά από το 1996-1999 και από το 2010 μέχρι το 2012.

"Η ερυθρόλευκη οικογένεια είναι συντετριμμένη. Ο μεγαλύτερος προπονητής του Ολυμπιακού και ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη, ο τεράστιος Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν είναι πια κοντά μας.

Ο Ντούντα του Θρύλου έκανε το μεγάλο ταξίδι και άφησε πίσω του ένα τεράστιο κενό. Τέτοιες ώρες τα λόγια είναι φτωχά…Η σκέψη μας είναι με την οικογένειά του. Δάσκαλε σε ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερες. Θα σε θυμόμαστε για πάντα. Καλό ταξίδι Θρυλικέ Ντούντα…"

Ντούσαν Ίβκοβιτς - Η τελευταία συνέντευξη της ζωής του

Ο μεγάλος Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 και έδωσε την τελευταία συνέντευξη της ζωής του. Μίλησε για όλους και για όλα. Από το πως ήρθε στην Ελλάδα, την πρόταση του Σωκράτη Κόκκαλη, την ΤΣΣΚΑ και το “όχι” στους Ντένβερ Νάγκετς μέχρι και τον τελικό της Πόλης.

Ντούσαν Ίβκοβιτς, The Story

TAGS ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ