EUROLEAGUE

Ο Ολυμπιακός από πρώτος έως τέταρτος, οι πιθανοί αντίπαλοι στα playoffs της EuroLeague

Ο Ολυμπιακός από πρώτος έως τέταρτος, οι πιθανοί αντίπαλοι στα playoffs της EuroLeague
INTIME SPORTS

Νίκη επί της Μπασκόνια θα σημαίνει 1η θέση για τον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτή μπορεί να κατακτηθεί και με συνδυασμό αποτελεσμάτων. Δείτε πώς οι Πειραιώτες μπορούν να κατρακυλήσουν έως την 4η, αλλά και τους πιθανούς αντιπάλους τους στα playoffs.

Η εκτός έδρας ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα ήταν ανώδυνη για τον Ολυμπιακό, που παραμένει στην κορυφή της EuroLeague τουλάχιστον μέχρι το φινάλε της 33ης αγωνιστικής καθώς ό,τι κι αν κάνει η Μπαρτσελόνα στο Μιλάνο, οι Πειραιώτες υπερτερούν σε διπλές και τριπλές ισοβαθμίες με τους Καταλανούς και με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πλέον, όμως, οι Πειραιώτες χρειάζονται νίκη επί της Μπασκόνια (13/4 στις 21:00) για να μην ασχοληθούν με άλλα αποτελέσματα, διαφορετικά, αν ηττηθούν από τους Βάσκους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα χρειάζονται ήττες της Ρεάλ Μαδρίτης (εκτός έδρας με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ) και της Μπαρτσελόνα για να τερματίσουν πρώτοι (εντός έδρας με τη Βαλένθια), αν η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πάρει φυσικά το διπλό στο αυριανό παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο. Αν ηττηθεί, τότε ο Ολυμπιακός θα θέλει μόνο ήττα της Ρεάλ στο Ισραήλ.

Ο Ολυμπιακός μπορεί πάντως να τερματίσει από πρώτος έως τέταρτος, κάτι που θα συμβεί αν ηττηθεί από τη Μπασκόνια, οι Ρεάλ - Μπαρτσελόνα φτάσουν τις 24 νίκες και η Μονακό τον πιάσει στις 23. Οι Μονεγάσκοι έχουν πάρει τα δύο φετινά παιχνίδια με τους Πειραιώτες, που σε αυτό το όχι και τόσο ακραίο σενάριο θα πέσουν πάνω σε Μακάμπι Τελ Αβίβ, Φενέρμπαχτσε ή Παρτίζαν στα playoffs, στον δρόμο προς το Final Four του Κάουνας (19-21/5).

Όσον αφορά τον αντίπαλο στα playoffs, ανεξάρτητα από το πλασάρισμα στις θέσεις 1, 2, 3, 4, οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού είναι οι Μακάμπι Τελ Αβίβ, Φενέρμπαχτσε, Παρτίζαν, Ζάλγκιρις Κάουνας και Μπασκόνια. Τα σενάρια και οι συνδυασμοί αποτελεσμάτων είναι δεκάδες και το τοπίο θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει μόλις ολοκληρωθεί η 33 αγωνιστική.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ