ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον αρχηγό Γιώργο Πρίντεζη που μιλάει ως κυβερνήτης του αεροσκάφους

Ο νέος αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης
Ο νέος αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης INTIME

Με ένα εντελώς ξεχωριστό τρόπο ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός την ανάληψη της αρχηγίας από τον Γιώργο Πρίντεζη. Τον παρουσίασε ως κυβερνήτη αεροσκάφους, που μιλάει στους αγαπητούς του επιβάτες.

Λίγες εβδομάδες μετά από την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από τα παρκέ και λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του ματς με τον Ιωνικό στη Νίκαια (20:00, LIVE από το SPORT24), η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αρχηγεία του Γιώργου Πρίντεζη που στα 36 του χρόνια πήρε τη σκυτάλη από τον Kill-Bill για να γίνει η απόλυτη μορφή της ομάδας.

Ο Έλληνας φόργουορντ, ο οποίος προετοιμάζεται για την 20η σεζόν του στους Πειραιώτες, θα ζήσει την τιμή να είναι ο αρχηγός της ομάδας της καρδιάς του, με την οποία συνδέθηκε το... μακρινό 2001. Ως βασικό στέλεχος της ομάδας πανηγύρισε -μεταξύ άλλων- την κατάκτηση του τίτλου στην EuroLeague το 2012 (Κωνσταντινούπολη) και το 2013 (Λονδίνο).

Από το 2002/03, που έκανε ντεμπούτο στη διοργάνωση, ο 36χρονος φόργουορντ μετράει 340 συμμετοχές στην EuroLeague, έχοντας 10.2 πόντους (με 54.3% στα δίποντα, 33.9% στα τρίποντα και 67.9% στις βολές), 4.1 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα διαφορετικό και πρωτότυπο video, όπου ο Πρίντεζης μετατρέπεται σε... κυβερνήτη αεροσκάφους, μιλάει στον κόσμο και του απευθύνεται όπως ένας πιλότος στους επιβάτες..

"Αγαπητοί επιβάτες, σας μιλά ο κυβερνήτης σας. Πρώτα από όλα θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην πτήση του Ολυμπιακού από Πειραιά με προορισμό τη σεζόν 2021-2022. Αναμένουμε μια ήρεμη πτήση και προβλέπουμε να φτάσουμε εγκαίρως στους στόχους μας. Σας ευχόμαστε να απολαύσετε την πτήση σας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ