NBA

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ ψάχνει ομάδα στη EuroLeague και στο EuroCup

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ ψάχνει ομάδα στη EuroLeague και στο EuroCup
AP Photo/Michael Owen Baker AP PHOTO/MICHAEL OWEN BAKER

Θα θέλατε να δείτε τον Ντουάιτ Χάουαρντ στο ΟΑΚΑ ή στο Αλεξάνδρειο; Ο θρυλικός σέντερ ψάχνει ομάδα και θέλει να παίξει είτε στη EuroLeague, είτε στο EuroCup, είτε ακόμη και στην Αυστραλία.

Στα 37 του χρόνια, λίγες ημέρες πριν γιορτάσει τα 38α γενέθλιά του, ο Ντουάιτ Χάουαρντ δεν θέλει να αποσυρθεί από το μπάσκετ. Θέλει να συνεχίσει στα παρκέ, με στόχο την επιστροφή στο NBA. Αυτό αναφέρει ο Ντονάτας Ουρμπόνας του basketnews.com, που αποκάλυψε το απόγευμα της Τρίτης (28/11) ότι ο θρυλικός Αμερικανός σέντερ ψάχνει ομάδα στη EuroLeague ή στο EuroCup, ακόμη και στην Αυστραλία, για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Χάουαρντ είχε ένα ανεπιτυχές πέρασμα από την Ταϊβάν, παραμένει free agent και έχει ανοίξει την πόρτα σε οργανισμούς που θέλουν να ενισχυθούν. Στην Ευρώπη υπάρχουν σύλλογοι που ψάχνουν παίκτες, ωστόσο υπάρχουν πολλά ερωτήματα για τον συγκεκριμένο αθλητή. Σε τι κατάσταση βρίσκεται; Τι πραγματικό κίνητρο έχει; Πόσα χρήματα θέλει; Είναι έτοιμος να παλέψει, για παράδειγμα, με ένα μηνιαίο συμβόλαιο ώστε να αποδείξει ότι αξίζει μία συμφωνία έως το καλοκαίρι του 2024;

Στην πορεία του στο NBA, από το 2004 έως το 2022, ο Χάουαρντ έγραψε 15.7 πόντους (59% στο δίποντο, 57% στις βολές), 11.8 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ, 1.8 μπλοκ και 2.7 λάθη ανά 31.8 λεπτά σε 1242 αγώνες κανονικών περιόδων με τους Ορλάντο Μάτζικ, τους Λος Άντζελες Λέικερς, τους Χιούστον Ρόκετς, τους Ατλάντα Χοκς, τους Σάρλοτ Χόρνετς, τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς και τους Φιλαντέλφια Σέβεντι Σίξερς. Πρωταθλητής το 2020, οκτώ φορές All-Star, πέντε φορές μέλος της κορυφαίας πεντάδας, τρεις φορές κορυφαίος αμυντικός και χρυσός ολυμπιονίκης το 2008 στο Πεκίνο.

TAGS NBA EUROLEAGUE EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ