NBA

Ο Ντοκ Ρίβερς θέλει να πάει διακοπές αντί για το NBA All-Star Game 2024 και να δώσει το μπόνους του στον Έιντριαν Γκρίφιν

Ο Ντοκ Ρίβερς θέλει να πάει διακοπές αντί για το NBA All-Star Game 2024 και να δώσει το μπόνους του στον Έιντριαν Γκρίφιν
AP PHOTO/MORRY GASH

Ο Ντοκ Ρίβερς θεωρεί άδικο το να κοουτσάρει στο NBA All-Star Game 2024. Ο νέος προπονητής των Μπακς σκοπεύει, λοιπόν, να δώσει το μπόνους του στον προκάτοχό του, Έιντριαν Γκρίφιν, αλλά και να ζητήσει από τον Άνταμ Σίλβερ να τον εξαιρέσει από τα καθήκοντά του.

Το NBA ανακοίνωσε πως ο Ντοκ Ρίβερς θα είναι ο προπονητής της Team East στο επερχόμενο All-Star Game (16-18/2), όμως ο ίδιος θεωρεί την εν λόγω απόφαση εντελώς λανθασμένη, μιας και μόλις ανέλαβε τους Μιλγουόκι Μπακς, άρα δεν είναι εκείνος που θα έπρεπε να επιβραβευτεί για την μέχρι τώρα πορεία τους.

Οι Σέλτικς έχουν το καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή (37-12), ωστόσο, ο Τζο Μαζούλα ήταν προπονητής στο περσινό All-Star Game, γεγονός που δεν του επιτρέπει να βρεθεί εκεί και φέτος (σσ. σύμφωνα με τους κανονισμούς του NBA). Επόμενη καλύτερη ομάδα στην ανατολική περιφέρεια είναι οι Μπακς με ρεκόρ 33-16, οπότε ο κλήρος έπεσε στον δικό τους τεχνικό, δηλαδή τον Ντοκ Ρίβερς.

Εκείνος τόνισε, πάντως, πως σκοπεύει να δώσει το δαχτυλίδι και το μπόνους που παίρνουν οι προπονητές από το NBA All-Star Game στον προκάτοχό του, Έιντριαν Γκρίφιν, μιας και εκείνος θα άξιζε κανονικά αυτή τη θέση, ενώ τόνισε πως θα ζητήσει από τον Κομισάριο της Λίγκας, τον Άνταμ Σίλβερ, να τον εξαιρέσει από το event.

"Είναι γελοία κακή απόφαση. Αλήθεια. Λοιπόν, ο Έιντριαν θα πάρει κάποια λεφτά. Αυτό είναι το σίγουρο. Και το δαχτυλίδι. Είναι ένα από αυτά τα περίεργα πράγματα. Νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει ένας κανόνας. Να το κάνει κάποιος άλλος εκτός από εμένα. Ίσως στείλω το επιτελείο μου κι εγώ πάω διακοπές. Θα το συζητήσω με τον Άνταμ Σίλβερ. Πιστεύω ότι ο Άνταμ είναι καλός άνθρωπος και θα καταλάβει", ανέφερε ενδεικτικά ο 62χρονος τεχνικός των Ελαφιών.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ALL STAR GAME NBA ALL STAR GAME
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ