ΡΩΣΙΑ

Ο Ντένις Ρόντμαν σε ρόλο μεσολαβητή για την αποφυλάκιση της Μπρίτνι Γκράινερ

Dennis Rodman poses on the blue carpet at the Pegasus World Cup Invitational Horse Race, Saturday, Jan. 26, 2019, at Gulfstream Park in Hallandale Beach, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky)
Dennis Rodman poses on the blue carpet at the Pegasus World Cup Invitational Horse Race, Saturday, Jan. 26, 2019, at Gulfstream Park in Hallandale Beach, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky) © 2019 LYNNE SLADKY / AP IMAGES

Ο Ντένις Ρόντμαν θα ταξιδέψει στη Ρωσία με την ελπίδα πως θα βοηθήσει στην αποφυλάκιση της Μπρίτνι Γκράινερ.

Μία ασυνήθιστη πρωτοβουλία έλαβε ο Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος ενημέρωσε το NBC πως πήρε την άδεια να ταξιδέψει στη Ρωσία προκειμένου να λειτουργήσει ως μεσολαβητής για την αποφυλάκιση της Μπρίτνι Γκράινερ.

"Θα προσπαθήσω να πάω αυτή την εβδομάδα" ανέφερε μάλιστα στο NBC, δείχνοντας πόσο αποφασισμένος είναι προκειμένου να φέρει σε πέρας την -αντικειμενικά πολύ δύσκολη- αποστολή του και να επιστρέψει στις ΗΠΑ μαζί με την σούπερ σταρ του WNBA, η οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση εννέα ετών με την κατηγορία της κατοχής και λαθρεμπορίας ναρκωτικών ουσιών.

Θα συναντηθεί με τον Βλάντιμιρ Πούτιν; Άγνωστο, αν και ουδείς μπορεί να διαγράψει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως οι δύο άνδρες γνωρίζονται, αφού η πρώτη επαφή τους καταγράφηκε το 2014. Τότε που ο Ντένις Ρόντμαν είχε χαρακτηρίσει ως "ωραία".

TAGS ΡΩΣΙΑ WNBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ