ΙΤΑΛΙΑ

Ο Ντέιβιντ Λόγκαν αποσύρθηκε από το μπάσκετ

Ο Ντέιβιντ Λόγκαν αποσύρθηκε από το μπάσκετ
EUROKINISSI

Ο 41χρονος Ντέιβιν Λόγκαν, γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό (2011/12), αποσύρθηκε από το μπάσκετ.

Την απόφαση να τερματίσει την καριέρα του σε ηλικία 41 ετών πήρε ο Ντέιβιντ Λόγκαν. Ο βραχύσωμος Αμερικανός γκαρντ, που μεταξύ άλλων φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2011/12, τα τελευταία χρόνια έβγαζε το ψωμί του στην Ιταλία. Από το 2022 αγωνιζόταν στη Σκαφάτι και ενώ είχε αρχικά σκοπό να αποσυρθεί από τα παρκέ στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, αποχώρησε ξαφνικά από τις υποχρεώσεις της ομάδας τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου και τελικά ανακοίνωσε την απόφασή του να σταματήσει τώρα το μπάσκετ.

"Έχω κάνει ό,τι μπορούσα στο μπάσκετ. Συχνά όταν σκέφτεσαι το τέλος ενός πράγματος, βρίσκεσαι στο ξεκίνημα κάποιου άλλου", ανέφερε ενδεικτικά ο Λόγκαν στον δημοσιογράφο Τομ Μπαλάτο.

Σε 18 παιχνίδια του ιταλικού πρωταθλήματος φέτος, ο Λόγκαν είχε 11.4 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ, σουτάροντας με 40.6% ευστοχία στο τρίποντο.

Σε 120 συμμετοχές σε επίπεδο EuroLeague με την Πρόκομ, την Μπασκόνια, τον Παναθηναϊκό, τη Μακάμπι και τη Σάσαρι, ο Αμερικανός γκαρντ είχε 11.5 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2.2 τελικές πάσες ανά 26'28" συμμετοχής.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ