ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στο στόχαστρο της Μπαχτσεσεχίρ

EUROLEAGUE /  -  (EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / - (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το όνομα του άλλοτε προπονητή του Παναθηναϊκού AKTOR, Ντέγιαν Ράντονιτς, συνδέουν με την Μπαχτσεσεχίρ σερβικά δημοσιεύματα.

Στο στόχαστρο της Μπαχτσεσεχίρ έχει μπει ο Ντέγιαν Ράντονιτς σύμφωνα με το σερβικό μέσο Meridiasport. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός κυκλοφορεί ελεύθερος μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό AKTOR στα μέσα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, ενώ πριν από λίγο καιρό το όνομά του είχε παίξει για τον πάγκο της Μπουντούτσνοστ, ωστόσο, η υπόθεση δεν προχώρησε.

Αυτή τη στιγμή η Μπαχτσεσεχίρ έχει ρεκόρ 6-7 και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας στο τουρκικό πρωτάθλημα, ενώ αγωνίζεται και στο FIBA Europe Cup.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Μπαχτσεσεχίρ αναμένεται να συγχωνευθεί με την Μπεσίκτας, όπως δήλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος του κλαμπ, Χασάν Αράτ, τονίζοντας μάλιστα πως ο σύλλογος αποσκοπεί στην εξασφάλιση μίας wild card για να συμμετάσχει στην EuroLeague.

Για την ώρα, βέβαια, δεν είναι ξεκάθαρο το αν και πότε μπορεί να υλοποιηθούν αυτά τα πλάνα, ωστόσο, η πιθανότητα παρουσίας στην κορυφαία ευρωπαϊκή δισυλλογική διοργάνωση μπορεί να λειτουργήσει ως ένα έξτρα δέλεαρ για τον Ράντονιτς, που έχει διαγράψει εκεί αρκετά χιλιόμετρα (σσ. 213 παιχνίδια), ως προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, της Μπάγερν Μονάχου και του Παναθηναϊκού.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ