NBA

Ο ΝτεΆρον Φοξ απασφάλισε όταν τον ρώτησαν για τον Γουέστμπρουκ: "I don't give a f@ck"

Sacramento Kings' De'Aaron Fox plays during an NBA basketball game, Tuesday, Dec. 13, 2022, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Sacramento Kings' De'Aaron Fox plays during an NBA basketball game, Tuesday, Dec. 13, 2022, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) © 2022 MATT SLOCUM / AP IMAGES

Ο Μαλίκ Μονκ και ο ΝτεΆρον Φοξ έκλεψαν τα φώτα της δημοσιότητας, μετά το ματς-ραψωδία στο Σακραμέντο. Όταν, όμως, ρωτήθηκαν για το ντεμπούτο του Γουέστμπρουκ με τη φανέλα των Κλίπερς, ο Φοξ αντέδρασε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Η αναμέτρηση των Σακραμέντο Κινγκς με τους Λος Άντζελες Κλίπερσς (176-175 ), ήταν μια μπασκετική ραψωδία, που σημάδεψε την αγωνιστική δράση στο NBA. Πετυχαίνοντας... παρέα 87 πόντους (45 και 42 αντίστοιχα) ο Μαλίκ Μόνκ και ο ΝτεΆρον Φοξ, ήταν οι αδιαμφισβήτητοι πρταγωνιστές των Κινγκς, επισκιάζοντας το ντεμπούτο του Ράσελ Γουέστμπρουκ, με τη φανέλα των Κλίπερς.

Μετά τον αγώνα, οι δημοσιογράφοι έκαναν το "λάθος" να τους ρωτήσουν για τον άσο των Κλίπερς και εκεί ο Φοξ αντέδρασε με το δικό του μοναδικό τρόπο: "Είναι για εμάς οι ερωτήσεις ή γι' αυτόν; I don't give a f@ck! Υπάρχει πολύ ταλέντο στη Λίγκα, οπωσδήποτε κι αυτός πρόσθεσε ταλέντο στην ομάδα του, αλλά εμείς ενδιαφερόμαστε μόνο για τη δική μας ομάδα".

TAGS NBA ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ