ΓΑΛΛΙΑ

Ο Ντε Κολό ζάλισε τον Γουεμπανιαμά με μια ασύλληπτη ασίστ

Ο Ντε Κολό ζάλισε τον Γουεμπανιαμά με μια ασύλληπτη ασίστ

Μια αδιανόητη πάσα απ' αυτές που μόνο όσοι έχουν το χάρισμα μπορούν να περάσουν έδωσε ο Νάντο ντε Κολό στον νικηφόρο, για τη Βιλερμπάν, προημιτελικό του γαλλικού Leaders Cup. Τύφλα να 'χουν οι πάσες των Ντόντσιτς και Τεόντοσιτς.

Κλασικός πασέρ ο Νάντο ντε Κολό δεν έφτασε να γίνει στην καριέρα του έως τώρα. Όχι στο βαθμό τουλάχιστον των ελίτ περιφερειακών της γενιάς του, όπως φυσικά ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ και ο Νικ Καλάθης, παρά φερ' ειπείν τις 950 ασίστ στην EuroLeague.

Τούτο βέβαια δεν αναιρεί ότι διαθέτει την μπασκετική ευφυΐα και φυσικά τεχνική να μοιράζει ασίστ που υπερβαίνουν τα όρια της λογικής. Ασίστ που μοιάζουν σαν να έχουν βγει από τα cheats του 2K. Ούτε ο θηριώδης Βίκτορ Γουεμπανιαμά που βρέθηκε μπροστά του για να τον μαρκάρει κατάφερε να καταλάβει πως ο πολύπειρος Γάλλος γκαρντ γύρισε το κορμί του και χωρίς να βλέπει έστειλε την μπάλα στον Φαλ προκειμένου να καρφώσει στο καλάθι της Μετροπολιτάν.

Η συνεργασία αυτή και το καλάθι ήταν μέρος του 72-65 με το οποίο η Βιλερμπάν επιβλήθηκε στον προημιτελικό του Leaders Cup του γαλλικού μπάσκετ. Εκεί που η ASVEL είναι πλέον το φαβορί για το τρόπαιο μετά τον αποκλεισμό της Μονακό.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ