ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Ο Ντατόμε παραμένει στην οικογένεια της Αρμάνι Μιλάνο

Luigi Datome
A | X Armani Exchange Olimpia Milano - Segafredo Virtus Bologna G6
UnipolSai Legabasket Serie A 2021-22
Finale, Gara-6
Milano, 18/06/2022
Foto MarcoBrondi // CIAMILLO-CASTORIA
Luigi Datome A | X Armani Exchange Olimpia Milano - Segafredo Virtus Bologna G6 UnipolSai Legabasket Serie A 2021-22 Finale, Gara-6 Milano, 18/06/2022 Foto MarcoBrondi // CIAMILLO-CASTORIA PHOTO CREDITS: OLIMPIA MILANO

Ο Τζίτζι Ντατόμε πήρε την απόφαση να αφήσει τα παρκέ και να αποσυρθεί από την δράση, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει την Αρμάνι Μιλάνο στην οποία έκλεισε την καριέρα του.

Έπειτα από μία μακρά και πετυχημένη μπασκετική σταδιοδρομία και μετά από μία τριετία στην Αρμάνι Μιλάνο, ο Τζίτζι Ντατόμε πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την δράση. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε η Αρμάνι κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος Ιταλίας, κάτι που σημαίνει πως ο Ιταλός φόργουορντ κλείνει την καριέρα του ως πρωταθλητής.

Το τέλος της αγωνιστικής του πορείας δεν σημαίνει απαραίτητα και το τέλος του από τον ιταλικό σύλλογο, ο οποίος στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή του, τόνισε πως ο Ντατόμε θα παραμείνει στην οικογένεια της Αρμάνι Μιλάνο για να προσφέρει με την εμπειρία του και να μεταδώσει τις αξίες του και έξω από τα παρκέ όπως έκανε ως παίκτης.

Συνεπώς ο Ντατόμε δεν θα αποχωριστεί το ευρωπαϊκό μπάσκετ, συνεχίζοντας την προσφορά του από ένα διαφορετικό πόστο, παραμένοντας στην οικογένεια της Αρμάνι Μιλάνο.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ