ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ

Ο Ντανίλοβιτς "έκραξε" τον Πέσιτς για το κόψιμο του Τεόντοσιτς

Ο Ντανίλοβιτς "έκραξε" τον Πέσιτς για το κόψιμο του Τεόντοσιτς
EUROKINISSI

Προσπάθησε να κρύψει την ενόχλησή του, όμως ο Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς παραμένει πικραμένος από τον τρόπο με τον οποίο ο Σβέτισλαβ Πέσιτς έκοψε τον Μίλος Τεόντοσιτς από τη Σερβία.

Λίγη ώρα μετά από την εξήγηση του Σβέτισλαβ Πέσιτς για το κόψιμο του Μίλος Τεόντοσιτς από την προετοιμασία της Σερβίας, ο πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης τα έβαλε με τον έμπειρο προπονητή λέγοντας πως σίγουρα θα υπήρχαν κι άλλοι τρόπο για να προχωρήσει η εθνική ομάδα της χώρας προς τα εμπρός.

"Ο coach είπε κάποια πράγματα, όμως η δική μου γνώμη είναι ότι υπήρχαν και πιο αποδεκτοί τρόποι για να λυθεί αυτό το πρόβλημα. Όπως κι αν έχει, αυτή η ιστορία έκλεισε και πρέπει να προχωρήσουμε για τους επόμενους αγώνες. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει ειρήνη στην ομάδα και το έθνος την υποστηρίζει. Ας μην είμαστε άλλο αυτοκαταστροφικοί, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί με αυτά τα παιδιά" ήταν τα λόγια του Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς.

"Έχουμε πολύ σημαντικά ματς με την Ελλάδα και με την Τουρκία και πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Το EuroBasket θα το σκεφτούμε μετά. Εμπιστεύομαι την ομάδα και τον προπονητή και μετά από το τουρνουά θα δούμε πως θα τιμήσουμε τον Τεόντοσιτς. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν σοβαρά ζητήματα, όμως ο Μίλος αξίζει την υψηλότερη τιμή και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί" πρόσθεσε ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ EUROBASKET 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ