ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Ο Ντάνιελ Οτούρου μετακομίζει στην Αναντολού Εφές

Ο Ντάνιελ Οτούρου μετακομίζει στην Αναντολού Εφές
AP PHOTO/ASHLEY LANDIS

Ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ Ντάνιελ Οτούρου μετακομίζει από τη Μερκεζεφέντι στην Αναντολού Εφές, για να δώσει λύσεις στα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του Ερντέμ Τζαν.

Μετά τον Μάικ Ντάουμ, η Αναντολού Εφές προχωράει σε μία ακόμα προσθήκη μεσούσης της σεζόν, προκειμένου να καλύψει κάπως τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Ο εκλεκτός του Ερντάμ Τζαν είναι ο Ντάνιελ Οτούρου (1999, 2μ03), ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μερκεζεφέντι.

"Ο Ντάνιελ Οτούρου είναι μαζί μας για τελευταία φορά σήμερα. Από την επόμενη εβδομάδα θα ενταχθεί στην ομάδα της Αναντολού Εφές. Αυτή είναι μια περήφανη στιγμή για εμένα και την ομάδα μου. Αυτός είναι ο τέταρτος ή ο πέμπτος παίκτης που έχουμε φτάσει σε επίπεδο EuroLeague τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Από την άλλη, πρέπει να διασφαλίσουμε τη συνέχεια του οργανισμού. Μπορούμε να ανεβάσουμε τους σημερινούς παίκτες σε υψηλότερο επίπεδο και να τους στείλουμε κάπου, αλλά αυτό βλάπτει τη διάρκεια της ομάδας", είπε ο τεχνικός της Μερκεζεφέντι, Ζαφέρ Ακτάς, πριν από το ματς με την Νταρουσάφακα, αποκαλύπτοντας το επικείμενο deal.

Ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ έχει καταγράψει 33 συμμετοχές σε επίπεδο NBA με τους Κλίπερς και τους Ράπτορς, ενώ φέτος μετράει 20.9 πόντους, 10.1 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ κατά μέσο όρο σε 9 παιχνίδια με την πρώην ομάδα του Νίκου Ρογκαβόπουλου.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ