ΕΟΚ

Ο Νίκος Γκάλης αποδέχθηκε την πρόταση του Φασούλα να γίνει επίτιμος πρόεδρος της ΕΟΚ

Ο Νίκος Γκάλης στο "Nick Galis Hall"
Ο Νίκος Γκάλης στο "Nick Galis Hall" PHOTO CREDITS: INTIME

Λίγο μετά από την πρόταση του Παναγιώτη Φασούλα στον Νίκο Γκάλη να αναλάβει ως επίτιμος πρόεδρος της ΕΟΚ σε περίπτωση που εκλεγεί, ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ αποδέχτηκε την πρότασή του.

Την πρόταση του Παναγιώτη Φασούλα να αναλάβει ως επίτιμος πρόεδρος της ΕΟΚ σε περίπτωση που εκλεγεί αποδέχτηκε ο Νίκος Γκάλης, που με δήλωσή του επιβεβαίωσε τη συνάντηση με τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΟΚ και πρώην συμπαίκτη του.

Στόχος του Γκάλη θα είναι η αναγέννηση και το καλό του ελληνικού μπάσκετ, γι αυτό και ανακοίνωσε πως αποδέχεται την πρόσκληση.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Γκάλη:

"Συναντήθηκα πριν από λίγες μέρες με τον παλιό μου συμπαίκτη στην Εθνική ομάδα και καλό φίλο Παναγιώτη Φασούλα. Η συζήτηση που είχαμε ξύπνησε τις όμορφες αναμνήσεις του ελληνικού μπασκετικού παρελθόντος και ανέδειξε την κοινή μας επιθυμία για βελτίωση του status του ελληνικού μπάσκετ. Η αναγέννηση του αθλήματος αποτελεί κοινό μας όραμα με τον Παναγιώτη και τους άλλους άξιους συναθλητές και διαχρονικό αίτημα του αγνού φίλαθλου κόσμου. Γι’αυτό, η πρότασή του να συμβάλλω στην κοινή προσπάθεια από τη θέση του επίτιμου προέδρου, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της Ομοσπονδίας, με τιμά και την αποδέχομαι με στόχο το καλό του μπάσκετ".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ