ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Νίκος Φιλίππου στο SPORT24: "Χάσαμε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μας"

Ο Νίκος Φιλίππου στο SPORT24: "Χάσαμε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μας"
EUROKINISSI

Ο Γιάννης Ιωαννίδης έφυγε από τη ζωή και ο Νίκος Φιλίππου, σε δηλώσεις του στο SPORT24 περιγράφει παραστατικά το μέγεθος της απώλειας...

Ο Νίκος Φιλίππου δεν βρήκε τον Γιάννη Ιωαννίδη στον Άρη...

Το αντίθετο συνέβη: ο "Ξανθός" βρήκε το "Παιδί από τη λίμνη", το καλοκαίρι του 1982, όταν ξαναγύρισε στο Αλεξάνδρειο, μετά τη θητεία του στη Λάρισα και στην Εθνική ομάδα...

"Δυστυχώς μέσα σε πέντε χρόνια χάθηκαν ο ένας μετά τον άλλον, οι τρεις προπονητές που σημάδεψαν την καριέρα μου: πρώτα ο Κώστας Πολίτης, ύστερα ο Ντούσαν Ιβκοβιτς και τώρα ο Γιάννης Ιωαννίδης" σχολίασε ο Γιαννιώτης παλαίμαχος φόργουορντ που ήταν το πιο... παιδί από τα παιδιά του "Ξανθού"!

Δεν υπερβάλλω σε αυτό, διότι όταν ο Ιωαννίδης επέστρεψε στον Άρη "υιοθέτησε" τον Φιλίππου, συχνά τον τάιζε και τον κοίμιζε στο σπίτι του και επέδρασε καταλυτικά στην καριέρα του και στη ζωή του.

"Λευκό μαύρο" τον αποκαλούσε, επειδή ο Φιλίππου ήταν πολύ γρήγορος και αλτικός και συν τοις άλλοις ξέσπαγε πάνω του όταν είχε τα νεύρα του!

"Νιώθω και δεν είμαι ο μόνος που το νιώθει ότι σήμερα χάσαμε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μας. Το χάσαμε υλικά, όχι πνευματικά διότι ο Ιωαννίδης θα ζει μέσα μας όσο ζούμε" σχολίασε ο Φιλίππου προς το SPORT24.

"Επειδή βρισκόμουν πάντοτε κοντά σε αυτόν και στην οικογένεια του, όντως ήταν πολύ σκληρό να τον βλέπεις να υποφέρει και να λιώνει και υπ’ αυτή την έννοια λυτρώθηκε. Αφήνει πίσω του την οικογένεια του, τους φίλους του, ένα πολύ ισχυρό αποτύπωμα που θα μείνει ανεξίτηλο και την αποδοχή και αναγνώριση απ’ όλο τον κόσμο" .

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ