ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Νίκος Χατζής στο SPORT24: "Η τέχνη δεν ξεχνιέται"

Ο Νίκος Χατζής στο SPORT24: "Η τέχνη δεν ξεχνιέται"
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Νίκος Χατζής απέδειξε περίτρανα πως η παλιά τέχνη δεν ξεχνιέται και πέραν της εξαιρετικής του επίδοσης στον αγώνα All Time Stars, κέρδισε και τον διαγωνισμό τριπόντων, υπενθυμίζοντας σε όλους την εκτελεστική του δεινότητα από απόσταση. Ο παλαίμαχος γκαρντ μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στο SPORT24 για την εμπειρία του από το All Star Game της Καρδίτσας.

Ο Νίκος Χατζής αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων σουτέρ που έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα και φρόντισε να το υπενθυμίσει στην πρεμιέρα του All Star Game της Καρδίτσας.

Ο παλαίμαχος γκαρντ που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην ΑΕΚ Betsson και είχε ένα μικρό πέρασμα και από τον Ολυμπιακό, κέρδισε τον διαγωνισμό τριπόντων έπειτα από μία μεγάλη μάχη με τον Νίκο Μπουντούρη δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο ίδιος πάντως, σε ερώτηση του SPORT24 σχετικά με το αν θα μπορούσε να αγωνιστεί σήμερα για 5-10 λεπτά απάντησε με ρεαλισμό λέγοντας: "Όχι, όχι. Ό,τι κάναμε κάναμε, αυτό ήταν".

Η παλιά τέχνη πάντως δεν ξεχνιέται, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε ο Νίκος Χατζής πρώτα με πράξεις και εν συνεχεία με λόγια... "Σίγουρα, σίγουρα. Η παλιά τέχνη δεν ξεχνιέται και σίγουρα νιώθω και καλά. Παίζω και σε ένα πρωταθληματάκι μέσα στη χρονιά και συντηρούμαι καλά".

Παίκτες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στα παρκέ του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και δύο παίκτες που έγραψαν με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Άγγελος Χαριστέας απόλαυσαν την πρεμιέρα του All Star Game, με τον Νίκο Χατζή να δηλώνει: "Ξέχωρα ότι ερχόμαστε για κάποιον ιερό σκοπό εδώ, το μόνο σίγουρο είναι ότι και εμείς το ευχαριστιόμαστε όταν βρισκόμαστε ξανά είτε είναι μπάσκετ, είτε είναι ποδόσφαιρο, κάποιοι αθλητές που έχουμε διακριθεί στο άθλημά τους. Χαιρόμαστε κάθε φορά και ειδικά όταν έχει να κάνει με κάποιο σκοπό δυνατό".

Η Καρδίτσα μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που την έπληξαν πατάει ξανά στα πόδια της με τη διοργάνωση αυτής της γιορτής του ελληνικού μπάσκετ στο ανακαινισμένο κλειστό "Γιάννης Μπουρούσης". Ο παλαίμαχος γκαρντ επαίνεσε την προσπάθεια των Θεσσαλών λέγοντας: "Έχει ξεκινήσει μία πολύ καλή προσπάθεια τα τελευταία χρόνια στην Καρδίτσα, εύχομαι σε αυτούς που ασχολούνται, με αυτή την πρόοδο το να ανέβει ο αθλητισμός και ειδικά στο μπάσκετ της Καρδίτσας. Να έχουν τη δύναμη να καταφέρουν ακόμα μεγαλύτερα πράγματα".

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Άγγελος Χαριστέας με μακρά και σημαντική διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο φόρεσαν τα μπασκετικά τους και πάτησαν παρκέ. Σε ερώτηση για το αν θα έπραττε κάτι αντίστοιχο μπαίνοντας στο χορτάρι για να αγωνιστεί, ο Νίκος Χατζής απάντησε "Εννοείται αν ήταν για κάποιο σκοπό, εννοείται θα πήγαινα", παρά το γεγονός ότι δεν παρακολουθεί πολύ ποδόσφαιρο στον ελεύθερο χρόνο του.

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ALL STAR GAME ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ