THE SHOW MUST GO ON LIVE

Ο Νίκος Αναστόπουλος στο Show Must Go On: "Ο Παναθηναϊκός είχε πάρει το πρωτάθλημα και την EuroLeague με το στόμα"

Ο Νίκος Αναστόπουλος στο Show Must Go On: "Ο Παναθηναϊκός είχε πάρει το πρωτάθλημα και την EuroLeague με το στόμα"
KONSTANTINOS BADOUNAS / 24MEDIA CREATIVE TEAM

Ο Νίκος Αναστόπουλος σχολίασε με τον δικό του τρόπο την μπασκετική μονομαχία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, στη διάρκεια του Show Must Go On της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου.

Ο Νίκος Αναστόπουλος ήταν καλεσμένος στο Show Must Go On της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου, όπου μίλησε στον Παντελή Διαμαντόπουλο για τη μονομαχία στη Stoiximan Super League, αλλά και την επετειακή φανέλα που θα βγάλει σε κυκλοφορία η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συμπλήρωση σαράντα (40) ετών από την κατάκτηση του "χάλκινου παπουτσιού".

Πέραν όσων είπε για το ποδόσφαιρο, ο "Αναστό" μίλησε επίσης για το μπάσκετ, το οποίο παρακολουθεί επισταμένως όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι, αναφέρθηκε στην πρώτη κόντρα των αιωνίων στο Super Cup και εν συνεχεία στάθηκε στο hype που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα κι ο Παναθηναϊκός είχε πάρει το Πρωτάθλημα της Ελλάδας με το στόμα και την EuroLeague. Συνηθίζεται με το στόμα; Μα δεν γίνεται. Όποια ομάδα δηλαδή παίρνει καλούς παίκτες, παίρνει και το Πρωτάθλημα;".

Ενώ όταν του ζητήθηκε να κάνει μια πρόβλεψη για το Final Four του Βερολίνου, είπε: "Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Ολυμπιακός κι από εκεί και πέρα η τέταρτη θέση παίζεται".

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ