ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Ο Νικολά Μπατούμ ψήφισε Μακάμπι σε περίπτωση που επέστρεφε στην Ευρώπη

Los Angeles Clippers forward Nicolas Batum plays during the first half of an NBA basketball game, Sunday, March 13, 2022, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio)
Los Angeles Clippers forward Nicolas Batum plays during the first half of an NBA basketball game, Sunday, March 13, 2022, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio) 2022 AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Σε ερώτηση που δέχθηκε από χρήστη στο Twitter ο Νικολά Μπατούμ έδειξε την αγάπη του για την Μακάμπι Τελ Αβίβ λέγοντας πως αν γύρναγε στην Ευρώπη θα πήγαινε στην "ομάδα του λαού".

Με πλούσια καριέρα ετών στο ΝΒΑ ο Γάλλος φόργουορντ, Νικολά Μπατούμ έχει αφήσει πίσω του το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Τουλάχιστον για την ώρα. Σε ερώτηση που δέχθηκε από χρήστη στο Twitter για το αν θα σκεφτόταν την επιστροφή στην Ευρώπη, ο Μπατούμ δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση όμως ήξερε την ομάδα που θα διάλεγε σε περίπτωση που το έκανε.

Αυτή είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ η οποία, όπως ανέφερε, είναι η αγαπημένη του ομάδα και δήλωσε φίλαθλός της. "Μεγάλωσα με το να είμαι φίλαθλος της Μακάμπι. Δεν ξέρω αν θα γίνει ποτέ αλλά αν έπρεπε να διαλέξω μία ομάδα αυτή θα ήταν η Μακάμπι".

Όπως ήταν φυσικό η ομάδα του Τελ Αβίβ δεν άφησε ασχολίαστη αυτή την ατάκα και απάντησε με ένα GIF.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ