ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο νέος Παναθηναϊκός: Αυτά είναι τα δύο "φτερά" που τον απογειώνουν

Ο νέος Παναθηναϊκός: Αυτά είναι τα δύο "φτερά" που τον απογειώνουν

Ο Παντελής Βλαχόπουλος παρακολούθησε από κοντά τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" και αναλύει τη νέα ομάδα του Αταμάν στην εκπομπή του Παντελή Διαμαντόπουλου "Show Must Go On".

Ο διεθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος, περιέγραψε τα δύο ματς του Παναθηναϊκού με Μπάγερν και Αναντολού Εφές στο "καυτό" κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και σχολιάζει με τον Παντελή Διαμαντόπουλο τις μεγάλες αλλαγές των "πράσινων" ενόψει της πρεμιέρας του ελληνικού πρωταθλήματος και της Euroleague.

"Το ΟΑΚΑ έχει αλλάξει εικόνα και δίνει ώθηση - δύναμη στον Παναθηναϊκό. Το παρκέ είναι εξαιρετικό και οι 300 θέσεις αλά ΝΒΑ δίνουν άλλη αίσθηση στην εικόνα του γηπέδου.

Το κοινό συμμετέχει στο παιχνίδι και εκτός από τον Σλούκα που σε κάθε επαφή του με την μπάλα αποθέωνεται, ένας άλλος παίκτης που δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής έχει τη συνολική αποδοχή της εξέδρας. Και αναφερόμαστε στον Καλαϊτζάκη, ο οποίος με τις αμυντικές ικανότητές του κερδίζει λεπτά μέσα στο παρκέ.

Ο Αταμάν είναι ένας σταρ και προσπαθεί πρώτα απ όλα να μάθει στους παίκτες του ότι οι μεγάλες νίκες έρχονται από την άμυνα. Όλοι φαίνονται να έχουν αποδεχθεί τους ρόλους τους και ο Τούρκος προπονητής -δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης- θέλει ο Παναθηναϊκός να χτίσει και πάλι νοοτροπία νικητή.

Οι "πράσινοι" πλέον έχουν πολλές λύσεις, αλλά αυτός που μας εντυπωσίασε ήταν ο Χουάντσο Ερνάνγκομεθ. Ο Ισπανός επιστρέφει στην Ευρώπη με όρεξη και φαίνεται ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τη νέα τάξη πραγμάτων. Το σουτ του είναι εκπληκτικό, ενώ και στην άμυνα φαίνεται να βοηθάει όλη την ομάδα".

Δείτε το VIDEO με το σχόλιο του Παντελή Βλαχόπουλου στο "Show Must Go On με τον Παντελή Διαμαντόπουλο:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ THE SHOW MUST GO ON LIVE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ