ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Νέντοβιτς είχε κράμπες στο Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς στη διάρκεια του αγώνα με τη Βιλερμπάν
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς στη διάρκεια του αγώνα με τη Βιλερμπάν EUROKINISSI

Κράμπες ανάγκασαν τον Νέμανια Νέντοβιτς να βγει στο τέταρτο δεκάλεπτο του αγώνα Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Βασίλης Σίμτσακ μετά από το τέλος της αναμέτρησης.

Η εικόνα του στην τέταρτη περίοδο του αγώνα με τη Βιλερμπάν, ο τρόπος με τον οποίο αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παρκέ για να καθίσει στον πάγκο, ανησύχησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Τελικά, ο Νέμανια Νέντοβιτς δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, καθώς ο συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη, Βασίλης Σίμτσακ, εξήγησε στη NOVA μετά από το τέλος της αναμέτρησης ότι ο Σέρβος σούπερ σκόρερ είχε κράμπες.

"Μίλησα μαζί του και μου είπε ότι δεν έχει κάτι σοβαρό, μόνο κράμπες. Έπρεπε να αγωνιστεί λιγότερο, όμως οι συνθήκες ενός αγώνα σε βγάζουν πολλές φορές από το πλάνο σου" ήταν το σχόλιο του Σίμτσακ. Ο Σέρβος έκλεισε το ματς με 18 πόντους (3/8 δίποντα, 4/10 τρίποντα), μάζεψε πέντε ριμπάουντ και μοίρασε τέσσερις ασίστ. Θυμίζουμε πως δεν είχε παίξει στον εκτός έδρας αγώνα με την Μπαρτσελόνα, για να ξεκουραστεί, ενώ στην αναμέτρηση με την Λάρισα σταμάτησε στους 38 πόντους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ