NBA

Ο Σουάνιγκαν κρίθηκε ένοχος για κατοχή μαριχουάνας, θα παρακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης

Ο Σουάνιγκαν κρίθηκε ένοχος για κατοχή μαριχουάνας, θα παρακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης
Ⓒ 2020 DAVID ZALUBOWSKI/ASSOCIATED PRESS

Ο Κέιλεμπ Σουάνιγκαν κρίθηκε ένοχος λόγω κατοχής μαριχουάνας και αναμένεται να παρακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης. Μάλιστα, ο πρώην φόργουορντ των Μπλέιζερς έβαλε 80 κιλά μέσα σε λίγους μήνες.

Ο πρώην φόργουορντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Κέιλεμπ Σουάνιγκαν, κρίθηκε ένοχος λόγω κατοχής μαριχουάνας.

Συγκεκριμένα, κρίθηκε ένοχος από την δικαιοσύνη, για κατοχή μαριχουάνας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τις αρχές, (βρέθηκαν 3.4 κιλά στο αυτοκίνητό του στην Ιντιάνα, ενώ υπήρχαν και 3.500 δολάρια) να οδηγηθεί στις φυλακές του Whitley County και να αφεθεί ελεύθερος. Μάλιστα, με όλο αυτό που περνάει τον τελευταίο καιρό, έβαλε 80 κιλά, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ενώ θα παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα απεξάρτησης.

Στα 24 του έτη, έχει περάσει από Μπλέιζερς (2017-19, 2020) αλλά και Σακραμέντο Κινγκς (2019-20), ενώ με την ομάδα του Πόρτλαντ πέρυσι, είχε κατά μέσο όρο 3 πόντους, με 4.7 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 1.6 λάθη ανά αγώνα, σε 20 ματς που αγωνίστηκε.

Να τονίσουμε εδώ ότι ο πατέρας του Κάλεμπ, ο οποίος ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά, τον Γενάρη του 1995 δυο χρόνια πριν γεννηθεί ο ίδιος, είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για φόνο που έγινε στο Σαλτ Λέικ Σίτι, ενώ πέντε μήνες αργότερα, αφέθηκε ελεύθερος γιατί τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στη δίκη δεν ήταν τέτοια που να αποδεικνύουν την ενοχή του.

Μάλιστα, ο νεαρός Κάλεμπ είχε μιλήσει για τον πατέρα του λίγα χρόνια μετά, δηλώνοντας ότι "ο πατέρας μου δεν είναι άρρωστος, αλλά ναρκομανής".

ⓒ 2020 David Zalubowski/Associated Press

TAGS NBA ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ