NBA

Ο NBAer Ιμάν Σάμπερτ κέρδισε το "Dancing with the Stars"

Ο Ιμάν Σαμπερτ
Ο Ιμάν Σαμπερτ PRINTSCREEN

Ο Ιμάν Σάμπερτ έγραψε την δική του ιστορία, αφού κατέκτησε το "Dancing with the Stars" και έγινε ο πρώτος NBAer που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Ο Ιμάν Σάμπερτ είναι ο φετινός νικητής στο "Dancing with the Stars"! Ο 31χρονος γκαρντ είχε ενθουσιάσει σε όλη την διάρκεια του διαγωνισμού και τελικά κατέκτησε και την νίκη, προσθέτοντας μία ενδιαφέρουσα υποσημείωση στο βιογραφικό του.

Ο Ιμάν Σάμπερτ έχει να αγωνιστεί στο NBA από τις 27 Φεβρουαρίου 2021 όταν φόρεσε την φανέλα των Νετς. Έκτοτε βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, οπότε αποφάσισε να περάσει τον χρόνο του στο γνωστό σόου, κατακτώντας τελικά και την πρώτη θέση! Έγινε έτσι ο πρώτος ΝΒΑερ που τα καταφέρνει, αφού στο παρελθόν δοκίμασαν και απέτυχαν κάτι αντίστοιχο μεταξύ άλλων οι Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, Κλάιντ Ντρέξλερ και Ντέρεκ Φίσερ.

Δείτε έναν από τους χορούς του Σάμπερτ στον τελικό του σόου, που του χάρισαν τελικά την νίκη.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS NBA SPORTS & GOSSIP VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ