ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ βρίσκεται στην τελική ευθεία για να αποκτήσει ελληνική ταυτότητα

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ βρίσκεται στην τελική ευθεία για να αποκτήσει ελληνική ταυτότητα
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ βρίσκεται πολύ κοντά στο να λάβει στα χέρια του την ελληνική ταυτότητα. Πολύ πιθανό να αγωνιστεί ο ομογενής γκαρντ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Stoiximan Basket League κόντρα στον Απόλλωνα (24/12, 15:00, ΕΡΤ3).

Πριν από τα Χριστούγεννα θα έχει λάβει στα χέρια του την ελληνική ταυτότητα ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, όπως όλα δείχνουν. Ο ομογενής γκαρντ του Ολυμπιακού μετράει αντίστροφα για αυτή την ιδιαίτερα σημαντική -για εκείνον και την οικογένειά του στιγμή- και αν όλα πάνε καλά, θα είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι των ερυθρολεύκων στην Stoiximan Basket League.

Αυτό είναι στο ΣΕΦ, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας στις 24 Δεκεμβρίου (15:00, ΕΡΤ3) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής με την οποία θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, αφού το προσεχές Σαββατοκύριακο (16 και 17 Δεκεμβίου) δεν υπάρχει δράση στο πρωτάθλημα λόγω του All-Star Game που θα γίνει στην Καρδίτσα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ