ΕΥΡΩΠΗ

Ο Μπρούνο Καμπόκλο γύρισε στην Ευρώπη, όμως έμεινε ξανά εκτός EuroLeague

Ο Μπρούνο Καμπόκλο γύρισε στην Ευρώπη, όμως έμεινε ξανά εκτός EuroLeague
FIBA.BASKETBALL

Παίκτης της Ουλμ έγινε ο Μπρούνο Καμπόκλο, που γυρίζει για τη δεύτερη θητεία του στην Ευρώπη με στόχο να πείσει ότι μπορεί να σταθεί στο επίπεδο της EuroLeague.

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ο Μπρούνο Καμπόκλο θα παίξει στην Ευρώπη. Για δεύτερη φορά, όμως, θα παίξει σε ομάδα εκτός EuroLeague. Ο 27χρονος ύψους 2μ.08 ψηλός έδωσε τα χέρια με την Ούλμ, μετακομίζει στη Γερμανία και ελπίζει ότι μέσω του EuroCup θα πείσει επιτέλους κάποια από τις κορυφαίες ομάδες της ηπείρου να επενδύσουν στο ταλέντο του.

Ο Βραζιλιάνος έκανε πέρυσι καταπληκτική σεζόν με την Σάο Πάουλο (23.9 πόντοι, 11.1 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ, 63.6% στο δίποντο), αλλά σε μικρό δείγμα, μόλις εννέα αγώνων. Τη σεζόν 2020/21 έπαιξε στη Γαλλία με τη Λιμόζ (10.8 πόντοι, 5.2 ριμπάουντ ανά 22.2 λεπτά σε 19 παιχνίδια), ενώ στο παρελθόν έχει θητεύσει στην Πινέιρος, στους Τορόντο Ράπτορς από το 2014 έως το 2018, σε ομάδες της G-League, στους Σακραμέντο Κινγκς, στους Μέμφις Γκρίζλις και στους Χιούστον Ρόκετς.

Φέτος ο Καμπόκλο, ο οποίος στα... νιάτα του θεωρήθηκε κλώνος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, φόρεσε τη φανέλα των Καπιτάνες του Μεξικό (G-League) και είχε 15 πόντους, 6.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά 26.9 λεπτά σε 14 αγώνες.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ