ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ αγωνιζεται στο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ του Ρεθύμνου με το όνομα Πετγουάκης

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ σε στιγμή στο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ Ρεθύμνου
Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ σε στιγμή στο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ Ρεθύμνου ΝΙΚΟΣ ΚΙΟΥΡΤΣΙΔΑΚΗΣ - PHOTO ΕΚΦΑΣΗ

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ αποφάσισε να πατήσει ξανά παρκέ και την φετινή σεζόν συμμετέχει στο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ του Ρεθύμνου, προσφέροντας μάλιστα και αρκετό θέαμα.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ αποσύρθηκε από τα παρκέ το 2018. Πλέον έχει εγκατασταθεί στην Κρήτη, όντας προπονητής ακαδημιών. ¨Οπως φαίνεται όμως θέλει να συνεχίσει να παίζει, αφού αποφάσισε να πάρει μέρος στο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ του Ρεθύμνου και μάλιστα με ελληνικό επίθετο, κάτι που φαίνεται αν μπει κάποιος στο επίσημο σάιτ της λίγκας!

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, του Άρη, του Ρεθύμνου και του Ρεθύμνου αγωνίζεται στους "Klados Tours" και έχει επιλέξει στην φανέλα του να αναγράφεται το όνομα "Πετγουάκης", δείγμα ότι στο μυαλό και την ψυχή του παραμένει Κρητικός, αφού είχε αγαπηθεί όσο λίγοι παίκτες στην ιστορία του Ρεθύμνου.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ σε φάση σε αγώνα του εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ του Ρεθύμνου
Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ σε φάση σε αγώνα του εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ του Ρεθύμνου ΝΙΚΟΣ ΚΙΟΥΡΤΣΙΔΑΚΗΣ - PHOTO ΕΚΦΑΣΗ

Μάλιστα σε μία φάση ο 37χρονος φόργουορντ έδειξε σε μία φάση ότι μπορεί να γυρίσει τον χρόνο πίσω αν χρειαστεί, αφού έκανε μία τάπα στην μία πλευρά και κάρφωσε στην άλλη πλευρά του γηπέδου.

Για την ιστορία, ο... Πετγουάκης είχε 13 πόντους στο παιχνίδι, με την ομάδα του να παίρνει την νίκη με 78-60 κόντρα στους KOUMI BC/MARMAL MAMALAKIS.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΘΥΜΝΟ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ