ΗΠΑ

Ο Μπεν ΜάκΛεμορ έμεινε ελεύθερος με εγγύηση 50.000 δολάρια, την 1η Ιουλίου η δίκη

Ο Μπεν ΜάκΛεμορ έμεινε ελεύθερος με εγγύηση 50.000 δολάρια, την 1η Ιουλίου η δίκη
KGW/SCREENSHOT

Την 1η Ιουλίου θα δικαστεί για βιασμό α' βαθμού και άλλες τρεις κατηγορίες σεξουαλικών αδικημάτων ο Μπεν ΜάκΛεμορ, ο οποίος κατέβαλε εγγύηση ύψους 50.000 δολαρίων και αναμένεται να επιστρέψει στην Ισπανία και να συνεχίσει μέχρι τότε τη θητεία του στην Μπρεογκάν.

Εγγύηση ύψους 50.000 δολαρίων κατέβαλε ο Μπεν ΜάκΛεμορ, προκειμένου να μείνει ελεύθερος μέχρι τη δίκη του, η οποία ορίστηκε για την 1η Ιουλίου.

Θυμίζουμε πως ο 31χρονος γκαρντ της Μπρεογκάν, ο οποίος ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην Ελλάδα με τη φανέλα της ΑΕΚ Betsson, ζήτησε άδεια από το κλαμπ του για να ταξιδέψει στην Αμερική και να παραδοθεί στις αρχές του Πόρτλαντ, μιας και αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό α' βαθμού και άλλα σεξουαλικά αδικήματα που φέρεται να είχαν διαπραχθεί τον Οκτώβριο του 2021.

Από την πλευρά της η Μπρεογκάν εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει στην Ισπανία μέσα στις επόμενες 72 ώρες και πώς το κλαμπ αναμένει εκτενή ενημέρωση για την κάτασταση από τους νόμιμους εκπροσώπους του ΜάκΛεμορ.

Να σημειώσουμε πως αν ο ΜακΛεμόρ καταδικαστεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον οκτώ ετών.

TAGS ΗΠΑ ΚΟΣΜΟΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ