ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ

Ο Μπαρτζώκας στο Καραϊσκάκης για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Ελπίζω ότι θα κερδίσουμε"

Ο Μπαρτζώκας στο Καραϊσκάκης για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Ελπίζω ότι θα κερδίσουμε"
PRINTSCREEN

Το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (25/2, 20:30, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από το SPORT24) για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League θα παρακολουθήσει από κοντά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα παρακολουθήσει από τα επίσημα του Γεώργιος Καραϊσκάκης το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (25/2, 20:30, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από το SPORT24).

Ο Έλληνας τεχνικός των ερυθρολεύκων εκμεταλλεύτηκε το κενό της αγωνιστικής δράσης στην Basket League, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, για να βρεθεί στο πλευρό του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, ενώ παραχώρησε και δηλώσεις στην COSMOTE TV.

"Πάντα ένα ιδιαίτερο παιχνίδι ανεξάρτητα τη φόρμα των ομάδων. Ελπίζω ότι θα είμαστε καλοί και θα κερδίσουμε. Γυρίσαμε πρωί από τη Βαλένθια και είχαμε χρόνο. Δεν είχαμε προπόνηση. Ήταν καλός ο καιρός, το παιχνίδι ιδιαίτερο και είναι ένα σημαντικό ματς.

Υπάρχει αισιοδοξία, είμαστε καλοί, αλλά όταν κρίνονται οι τίτλοι θα πρέπει να είμαστε εκεί. Έχουμε πάρει δύο, θέλουμε να προχωρήσουμε και άλλο όμως και στους άλλους δύο.

Καλύτερα να μιλήσετε με ειδικούς, με προπονητές του ποδοσφαίρου. Δεν θέλω να κάνουν αυτό που κάνουν όλοι, να μιλήσω χωρίς να ξέρω. Είμαι πολύ αισιόδοξος", ανέφερε ενδεικτικά.

TAGS ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ