ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς για τη δυσκολότερη ήττα της ζωής του

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς για τη δυσκολότερη ήττα της ζωής του
Ο Μπάνε Πρέλεβιτς στη συνέντευξή του στο Oneman ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΙΤΣΑΡΔΑΚΗΣ

Μία συζήτηση με τον αθλητή-θρύλο για το βιβλίο του, τον ΠΑΟΚ και τις πολλές θέσεις από τις οποίες τον υπηρέτησε, τις νίκες, τις ήττες και τη φιλοσοφία της ζωής του.

Η δυσκολότερη ήττα της ζωής μου βρίσκεται στο εξώφυλλο του βιβλίου. Έγινε και τατουάζ, είναι φωτογραφία στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Είχε πολύ συναίσθημα μέσα, οι αντιδράσεις μου, ο τρόπος που προσπάθησα να το διαχειριστώ. Μετά κατάλαβα ότι ήταν η αφετηρία μιας επανεκκίνησης, όπως όλες οι μεγάλες αποτυχίες.

Ξεπερνιέται μια τέτοια στιγμή. Έχω μάθει να αποδέχομαι τα πράγματα όπως είναι, πάντα προσπαθώντας να βγάλω ό,τι καλύτερο μπορώ από την κατάσταση. Κάποιες στιγμές όμως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, έχει ξεφύγει από τα χέρια σου. Αν μπορείς να κρατήσεις κάτι, το κρατάς, αλλιώς προχωράς.

Στην αρχή εννοείται ότι με ενοχλούσε αυτή η φωτογραφία, τα πρώτα χρόνια. Πλέον το έχω φιλοσοφήσει και την απολαμβάνω. Την απολαμβάνω γιατί και αυτή η φωτογραφία και όλη εκείνη η εμπειρία με οδήγησαν στο να γράψω το βιβλίο. Οι εμπειρίες που έχω ζήσει τους τελευταίους 2-3 μήνες είναι πρωτόγνωρες. Δεν τα έχω ζήσει αυτά ούτε σαν αθλητής, ούτε βέβαια σαν πρόεδρος.

Διαβάστε τη συνέντευξη εδώ.

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ