ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Ο Μουστάφα Φαλ άφησε τη Βιλερμπάν πριν από τον ημιτελικό: "Αισθάνομαι ότι μου έκλεψαν ευκαιρία ζωής"

Ο Μουστάφα Φαλ μαρκάρει τον Γιώργο Πρίντεζη στον αγώνα Ολυμπιακός - Βιλερμπάν για τη EuroLeague 2020/21
Ο Μουστάφα Φαλ μαρκάρει τον Γιώργο Πρίντεζη στον αγώνα Ολυμπιακός - Βιλερμπάν για τη EuroLeague 2020/21 EUROKINISSI

Ενοχλημένος από το γεγονός ότι αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη Βιλερμπάν, μαζί με τους Ερτέλ - Γιαμπουσέλε, πριν από τον ημιτελικό πρωταθλήματος με τη Στρασμπούρ για να ενσωματωθεί στην Εθνική Γαλλίας δήλωσε ο σέντερ του Ολυμπιακού, Μουστάφα Φαλ.

Μπροστά σε μια εντελώς πρωτόγνωρη κατάσταση βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες οι διεθνείς της Βιλερμπάν, καθώς αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από την ομάδα μετά από τον προημιτελικό με τη Λε Μαν ώστε να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της Εθνικής Γαλλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Φαλ ήρθε στην Ελλάδα το βράδυ της Τετάρτης (23/6) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ανακοινώθηκε από την νέα του ομάδα, τον Ολυμπιακό και από το Σάββατο (26/6) θα συμμετέχει στις προπονήσεις της Γαλλίας παρά το γεγονός ότι η Βιλερμπάν αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (24/6) την Στρασμπούρ με στόχο την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος.

"Έχω μείνει με την εντύπωση ότι μου έχουν κλέψει μια ευκαιρία ζωής. Είναι απογοητευτικό, διότι η χρονιά δεν έχει τελειώσει. Θέλω πραγματικά να τονίσω πως πρόκειται για μια τραγική απόφαση. Φτάσαμε σε νοκ άουτ αγώνες, σε μια τελική φάση που δεν βγάζει νόημα, το πρωτάθλημα έχει διαλυθεί και το τρόπαιο δεν θα έχει την πραγματική του αξία" δήλωσε ο θηριώδης σέντερ.

TAGS ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΓΑΛΛΙΑ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ