ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Μούσα θυμήθηκε το ντεμπούτο του σε ηλικία 16 ετών κόντρα στον Σπανούλη: "Ήταν απίστευτο να μοιράζομαι το παρκέ με αυτόν"

Real Madrid's Dzanan Musa, right, drives to the basket as Partizan's Zach Leday tries to block him during the Euroleague basketball match between Partizan and Real Madrid, in Belgrade, Serbia, Thursday, May 4, 2023. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Real Madrid's Dzanan Musa, right, drives to the basket as Partizan's Zach Leday tries to block him during the Euroleague basketball match between Partizan and Real Madrid, in Belgrade, Serbia, Thursday, May 4, 2023. (AP Photo/Darko Vojinovic) © 2023 DARKO VOJINOVIC / AP IMAGES

Ο Τζάναν Μούσα αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στην καριέρα του στο ντεμπούτο του στην EuroLeague, όταν - όντας 16 χρονών - αναγκάστηκε να μαρκάρει τον Βασίλη Σπανούλη.

Είναι δύσκολο για κάποιον παίκτη να ξεχάσει το ντεμπούτο του στην EuroLeague. Όταν αυτό έρχεται κόντρα σε έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι σίγουρα ακόμα πιο δύσκολο. Κάτι που παραδέχθηκε και ο Τζάναν Μούσα, αναφερόμενος για ακόμα μία φορά σε αυτό.

Ήταν 15 Οκτωβρίου 2015 όταν ο - 16χρονος τότε - Μούσα ξεκίνησε στην βασική πεντάδα της Τσενεβίτα κόντρα στον Ολυμπιακό σε ένα ματς στην Κρήτη. Πρώτη του αποστολή; Να μαρκάρει τον Βασίλη Σπανούλη. "Μάρκαρα τον Σπανούλη κα ηταν απίστευτο. Ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα να μοιράζομαι το ίδιο παρκέ με αυτόν και να τον μαρκάρω" θυμήθηκε ο φόργουορντ της Ρεάλ, για να προσθέσει:

"Είναι απίστευτο συναίσθημα για εμένα ότι πλέον έχω επιστρέψει στην EuroLeague, ειδικά όταν θυμάμαι το ντεμπούτο μου. Μου ζεσταίνει την καρδιά".

Κλείνοντας, ο Μούσα θυμήθηκε και τι είχε συζητήσει με τον νυν τεχνικό του Περιστερίου bwin, αλλά και το γεγονός ότι παρά λίγο να καταλήξει στον Ολυμπιακό: "Μου είπε να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, επειδή έναν χρόνο νωρίτερα ήταν να πάω στον Ολυμπιακό. Θα μπορούσα μα πάω, είχα περάσει από δοκιμαστικό και έμεναν μόνο οι υπογραφές. Το να κάνω έτσι το ντεμπούτο μου κόντρα σε αυτή την ομάδα ήταν πολύ ξεχωριστό".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ EUROLEAGUE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ