ΜΟΝΑΚΟ

Ο Μοτιεγιούνας παραμένει κάτοικος Μονακό

Ο Μοτιεγιούνας παραμένει κάτοικος Μονακό
ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Τη φανέλα της Μονακό θα συνεχίσει να φοράει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας, που τα βρήκε με το γαλλικό σύλλογο και υπογράφει νέο συμβόλαιο.

Ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με την Εθνική Λιθουανίας ενόψει του MundoBasket 2023, όμως παράλληλα φρόντισε να κλείσει και τις εκκρεμότητες που υπήρχαν αναφορικά με το μέλλον του σε συλλογικό επίπεδο.

Όπως αναφέρει λοιπόν ο Ντονάτας Ουρμπόνας και το BasketNews ο Λιθουανός σέντερ τα βρήκε σε όλα με τη Μονακό και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Salle Gaston Medecin για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, ο ίδιος ο Μοτιεγιούνας έδειξε μέσα από story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως η υπόθεση της παραμονής του στο Πριγκιπάτο είναι τελειωμένη, αφού έβαλε ένα εικονίδιο με τη σημαία του Μονακό.

Ο Μοτιεγιούνας παραμένει κάτοικος Μονακό
@DONATAS_MOTIEJUNAS INSTAGRAM ACCOUNT


Τη σεζόν 2022/23 ο Μοτιεγιούνας μέτρησε 8.5 πόντους και 3.7 ριμπάουντ ανά 17'47" συμμετοχής σε 41 παιχνίδια της EuroLeague, ενώ αντίστοιχα στο γαλλικό πρωτάθλημα είχε κατά μέσο όρο 10.7 πόντους και 4.6 ριμπάουντ.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ