ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο μονόδρομος του Σάτο

Ο μονόδρομος του Σάτο

Μονόδρομος μοιάζει για τον Ρομέν Σάτο ο Ολυμπιακός. Ο Αφρικανός γκαρντ-φόργουορντ δεν απάντησε, ακόμη, στην πρόταση των "ερυθρολεύκων", αλλά δεν μοιάζει να έχει και καλύτερη πρόταση στα χέρια του.

Ο 29χρονος γκαρντ-φόργουορντ είναι μια σπουδαία λύση αντί του Τσίλντρες, για τον Ολυμπιακό, που ωστόσο δεν βιάζεται και αναμένει τι θα αποφασίσει ο παίκτης, για τον οποίο έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Απ΄ό,τι φαίνεται, πάντως, για τον Σάτο δεν υφίσταται πραγματικό ενδιαφέρον των Ντάλας Μάβερικς, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κάνει συγκεκριμένη πρόταση, την οποία έχει καταθέσει στα υπ' όψη του παίκτη.

Κλείνει ο Μπιέλιτσα

Εξέλιξη δεν υπήρξε και στο θέμα Μπιέλιτσα. Ο 22χρονος Σέρβος είναι αρκετά κοντά στο λιμάνι, αλλά υπάρχουν αρκετές "επιπλοκές" στο συμβόλαιό του. Ίσως τη Δευτέρα να ξεκαθαρίσει οριστικά αν και οι τελευταίες πληροφορίες ήθελαν τον παίκτη να συμφωνεί, ακόμη και μέσα στο σαββατοκύριακο.

Ο Μπιέλιτσα (2.09) που έκανε καλή σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα θεωρείται ένα από τα σπουδαία ταλέντα του σέρβικου μπάσκετ και αυτή την εποχή προετοιμάζεται για το Μουντομπάσκετ με την Εθνική Σερβίας και υπό τις οδηγίες του Ντ.Ίβκοβιτς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ