ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

"Ο Μίτσιτς θα παίζει στους Θάντερ την επόμενη σεζόν"

Ο Βασίλιε Μίτσιτς κατευθύνει τους συμπαίκτες του στη διάρκεια του αγώνα της Αναντολού Εφές με τον Παναθηναϊκό
Ο Βασίλιε Μίτσιτς κατευθύνει τους συμπαίκτες του EUROKINISSI

Σύμφωνα με ευρωπαϊκά δημοσιεύματα ο Βασίλιε Μίτσιτς έχει ήδη συμφωνήσει να αγωνιστεί στους Θάντερ, στους οποίους ανήκουν τα δικαιώματά του το ΝΒΑ, την σεζόν 2021/22.

Ο Βασίλιε Μίτσιτς φαίνεται ότι θα είναι το επόμενο μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού μπάσκετ που θα αγωνιστεί στο ΝΒΑ, έχοντας σκοπό να ακολουθήσει τον Γκάμπριελ Ντεκ στους Θάντερ. Απλώς, σε αντίθεση με τον Αργεντινό, σκοπεύει να ενταχθεί στην Οκλαχόμα Σίτι την επόμενη σεζόν.

Αυτό υποστηρίζουν τουλάχιστον ο Ιταλός δημοσιογράφος Οράτσιο Κάουτσι και ο Ισπανός δημοσιογράφος Τσέμα Ντε Λούκας, οι οποίοι ανέφεραν στο twitter ότι ο Σέρβος γκαρντ έχει ήδη συμφωνήσει με τους Θάντερ για την επόμενη σεζόν, αφού το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την Αναντολού Εφές.

Υπενθυμίζεται ότι οι Θάντερ απέκτησαν τα δικαιώματα του Μίτσιτς από τους Σίξερς στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Αλ Χόρφορντ τον περασμένο Δεκέμβριο, βάζοντας μάλιστα φωτιά τότε στο twitter, αφού καλωσόρισαν τον Σέρβο στην ομάδα με ανακοίνωση, "ντύνοντάς" τον με τα χρώματα της ομάδας.

Την φετινή σεζόν ο Μίτσιτς έχει 16.4 πόντους, 2..7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1.2 κλεψίματα μέσο όρο με 35.3% στα τρίποντα σε 30 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague με την φανέλα της Εφές.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ NBA ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ