ΕΥΡΩΠΗ

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς έκοψε την όρεξη όσων ονειρεύονται τον Φιλίπ Πετρούσεβ

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς έκοψε την όρεξη όσων ονειρεύονται τον Φιλίπ Πετρούσεβ
2020 AP PHOTO/YOUNG KWAK

"Δεν υπήρξε, δεν υπάρχει και ελπίζω να μην υπάρξει συζήτηση με ευρωπαϊκή ομάδα" έγραψε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς για τον Φιλίπ Πετρούσεβ, που σκέφτεται μόνο το NBA Draft 2021.

Λίγες εβδομάδες πριν από το NBA Draft, ο 21χρονος ύψους 2μ.11 Φιλίπ Πετρούσεβ έχει το μυαλό του μόνο στη Σερβία. Ο ατζέντης του, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, εξήγησε το απόγευμα της Παρασκευής (2/7) πως ο νεαρός σέντερ θα σκεφτεί το μέλλον του και την καριέρα του στην κορυφαία λίγκα του κόσμου μόλις ολοκληρώσει την παρουσία του στην εθνική ομάδα της χώρας του και ταυτόχρονα έκοψε την όρεξη όσων θεωρούν ότι έχουν ελπίδες για να τον βάλουν, έστω και προσωρινά, στο ρόστερ τους.

"Ο Φιλίπ Πετρούσεβ είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα, γι' αυτό και έχασε όλες τις προπονήσεις στο ΝΒΑ. Θα ασχοληθεί μόνο με το NBA Draft της 29ης Ιουλίου. Δεν υπήρξαν και δεν θα υπάρξουν συζητήσεις με ευρωπαϊκές ομάδες στη διάρκεια αυτού του μήνα και ειλικρινά ελπίζω να μην υπάρξουν ούτε και στη συνέχεια" έγραψε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς στο Twitter, με αρκετά mock drafts να "στέλνουν" τον παίκτη της Μέγκα Μπέμαξ στις αρχές και στα μέσα του δεύτερου γύρου.

Για την ιστορία, ο Πετρούσεβ έχει ήδη θητεύσει στις ΗΠΑ, στο Πανεπιστήμιο Γκονζάγκα, στο οποίο έμεινε από το 2018 έως το 2020 πριν έρθει στην Ευρώπη για να παίξει μία σεζόν στην Μέγκα.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ NBA EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ