BASKETBALL CH. LEAGUE

Ο Μίρο Μπιλάν της Σάσαρι κατήγγειλε ληστεία στα αποδυτήρια της Νίμπουρκ

Ο σέντερ της Σάσαρι, Μίρο Μπιλάν
Ο σέντερ της Σάσαρι, Μίρο Μπιλάν FIBA

Θύματα ληστείας έπεσαν οι παίκτες και τα μέλη της αποστολής της Σάσαρι, καθώς άγνωστοι μπήκαν στα αποδυτήρια του γηπέδου της Νίμπουργκ στη διάρκεια αναμέτρησης για το Basketball Champions League.

Έξαλλος από τους "ποντικούς" που μπήκαν στα αποδυτήρια του γηπέδου της Νίμπουρκ, ο Μίρο Μπιλάν της Σάσαρι ξέσπασε μέσω Twitter λέγοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του έπεσαν θύματα ληστείας στη διάρκεια του αγώνα των δύο ομάδων.

"Σπουδαίος οργανισμός και φιλοξενία εδώ στη Νίμπουρκ, στην Τσεχία. Στη διάρκεια του αγώνα μας για το Basketball Champions League, μπήκαν στα αποδυτήριά μας και στην κυριολεξία άνοιξαν κάθε τσάντα και κάθε μπουφάν, παίρνοντας όλα τα χρήματά μας. Επίσης, το αστείο είναι ότι συνέβη με τη χώρα να βρίσκεται σε lockdown και με μόλις 60 άτομα στο γήπεδο. Καλό σας βράδυ" έγραψε ο Κροάτης σέντερ.

Για την ιστορία, η Νίμπουργκ πήρε τη νίκη με 90-89, μετά από το 26-19 της τέταρτης περιόδου και τους 28 πόντους του Τζέρικ Χάρντινγκ. Ο Μπιλάν, που διανύει εκπληκτική σεζόν, είχε 17 πόντους από 8/14 δίποντα και 1/3 βολές, 11 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ