ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μίλωνας φέρνει την τεχνογνωσία της Ρεάλ στην Ελλάδα

Το γήπεδο μπάσκετ του Μίλωνα
Το γήπεδο μπάσκετ του Μίλωνα MILON BC

Την έναρξη συνεργασίας με την Ρεάλ ανακοίνωσε ο Μίλωντας, η οποία θα ξεκινήσει με ένα σεμινάριο 5 ημερών στα ιδιόκτητα γήπεδα του συλλόγου της Νέας Σμύρνης.

Ο Μίλωνας πρωτοπορεί. Ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε ότι ξεκινάει συνεργασία με την Ρεάλ Μαδρίτης, την κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη στον τομέα της ανάδειξης νεαρών παικτών.

Όπως αναφέρει ο Μίλωνας, η συνεργασία ξεκινάει με ένα 5μερο σεμινάριο στις εγκαταστάσεις της ομάδας της Νέας Σμύρνης, όπου οι Μαδριλένοι θα φέρουν την τεχνογνωσία τους στην χώρα μας, διδάσκοντας παιδιά, αλλά και προπονητές που θα δώσουν το παρών.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Μίλωνα αναφέρει:

"Το μεγαλύτερο σχολείο μπάσκετ στην Ευρώπη, της Ρεάλ Μαδρίτης, απ’ όπου αναδείχθηκαν super star του NBA, της Euroleague αλλά και της ACB έρχεται στην Ελλάδα! Για να μοιράσει την τεχνογνωσία του μπάσκετ, της σωστής δουλειάς και της εξέλιξης.

Πόσοι παίκτες αναδείχθηκαν την τελευταία δεκαετία μέσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης αφού εξελίχθηκαν χάρη στο μοναδικό της πρόγραμμα; Μην το σκέφτεστε. Από το 2011 και μετά, υπό τις εντολές του coach Pablo Laso, συνολικά 17 παίκτες κάτω των 19 ετών έχουν αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα. Και καθιερώθηκαν στο NBA, όπως ο Luka Doncic ή ο Willy Hernangomez. Και η παραγωγή συνεχίζεται με τους Usman Garuba, Tristan Vukcevic, Juan Nunez το τελευταίο διάστημα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης στην Ελλάδα

Στα ιδιόκτητα σύγχρονα γήπεδα (δύο κλειστά και δύο ανοικτά) του Αθλητικού Ομίλου Νέας Σμύρνης «Ο Μίλων», ώστε οι τυχεροί νεαροί μπασκετμπολίστες να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία να δουλέψουν κάτω από το σύστημα της «Βασίλισσας της Ευρώπης».

Real Madrid Foundation και Μίλωνας σε μια μοναδική συνεργασία που αρχίζει από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της ιστορικής ομάδας, στη Νέα Σμύρνη και σύντομα θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα. Όλα φυσικά γίνονται χάρη στην MGC Soccer Central και την ActiveMedia Group, δυο εταιρείες με εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού και των αθλητικών εκδηλώσεων. Σε ένα άκρως μπασκετικό και φιλόξενο περιβάλλον με την αυθεντική αθλητική φιλοσοφία του Μίλωνα, που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές αθλητών και με όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος.

Και φυσικά το απαραίτητο σεμινάριο προπονητών με αντικείμενο την προπόνηση στις νεαρές ηλικίες. Εκεί όπου το πρόγραμμα της Ρεάλ κάνει θραύση!

Το Real Madrid Basketball Clinic powered by ActiveMedia Group & MGC Soccer Central που δεν πρέπει να χάσει κανένας προπονητής που ασχολείται με τις υποδομές. Χρήσιμο προς όλους, ειδικά τώρα που η παραγωγή δεν είναι απλώς αναγκαία (πάντα ήταν) αλλά μονόδρομος.

Η τεχνογνωσία της Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται στην Ελλάδα! Και οι τυχεροί, αθλητές και προπονητές, δεν πρέπει να χάσουν τη μεγάλη ευκαιρία.

SAVE THE DATE: (Έναρξη 5 Ιουλίου / Διάρκεια: 5 ημέρες)

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στο [email protected], +30 2109353700

Μείνετε συντονισμένοι. Θα ακολουθήσουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα και κάθε λεπτομέρεια.

Έτσι κι αλλιώς ΔΕ ΧΑΝΕΤΑΙ αυτή η μοναδική εμπειρία.

Γραφείο Τύπου / Πληροφορίες για τους συντάκτες:

τηλ.: +30 210 9343020, fax: +30 210 9316505

e-mail: [email protected]

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ