ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ

Ο Μέλι θέλει να κλείσει την καριέρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028 στο Λος Άντζελες λόγω της μητέρας του

Ο Μέλι θέλει να κλείσει την καριέρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028 στο Λος Άντζελες λόγω της μητέρας του
FIBA

Όνειρο να κλείσει την καριέρα του το 2028 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες, κερδίζοντας ένα μετάλλιο με την Εθνική Ιταλίας έχει ο Νικολό Μέλι και ο λόγος είναι μητέρα του.

Το 2028, στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Λος Άντζελες, με ένα μετάλλιο στο στήθος, ελπίζει ότι θα καταφέρει να κλείσει την καριέρα του ο Νικολό Μέλι. Ο 32χρονος ψηλός της Αρμάνι Μιλάνο, αποκάλυψε μάλιστα τον λόγο, στο πλαίσιο της καμπάνιας "Remember The Why" που έχει ξεκινήσει η EuroLeague σε συνεργασία με την Adidas.

"Λοιπόν, η απόφαση να ασχοληθώ με τον αθλητισμό στην οικογένειά μου ήταν αρκετά εύκολη, ήταν πάντα μέρος της ζωής μας. Δεν ένιωσα καθόλου πίεση μεγαλώνοντας ως γιος της μητέρας μου. Όμως, θα ήθελα πολύ να τελειώσω την καριέρα μου το 2028 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες. Αυτός θα ήταν ένας σούπερ ρομαντικός τρόπος να τελειώσεις μια καριέρα. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να ισοφαρίσω τη μαμά μου με το αποτέλεσμα – αυτό θα ήταν εκπληκτικό. Αλλά, πάντα λέω ότι είναι η πρωταθλήτρια της οικογένειας και είμαι πραγματικά περήφανος που είμαι ο γιος της", εξήγησε ο Μέλι.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η μητέρα του, Τζούλι Βόλερστεν, είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες που είχαν διεξαχθεί στο Λος Άντζελες το μακρινό 1984, ως μέλος της εθνικής ομάδας βόλεϊ των Ηνωμένων Πολιτειών.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ