SPORTS & GOSSIP

Ο Μάτζικ Τζόνσον βρίσκεται στη Σαντορίνη και διαφημίζει τις ομορφιές της Ελλάδας

Ο Μάτζικ Τζόνσον συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα, διαφημίζοντας τη χώρα μας
Ο Μάτζικ Τζόνσον συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα, διαφημίζοντας τη χώρα μας PRINT SCREEN

Ο θρυλικός Μάτζικ Τζόνσον συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα, απολαμβάνοντας και διαφημίζοντας τις ομορφιές της Σαντορίνης.

Η είδηση πως ο Μάτζικ Τζόνσον απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα, δεν προκάλεσε έκπληξη καθότι τα τελευταία χρόνια την επισκέπτεται συχνά πυκνά. Ο θρύλος του μπάσκετ την περασμένη εβδομάδα βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του στο Ιόνιο ταξιδεύοντας με superyacht αξίας 125 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μάτζικ εξακολουθεί να περνάει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Σαντορίνη, όπως αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter.

"Η Σαντορίνη είναι πανέμορφη! Είχαμε μια υπέροχη μέρα και απολαύσαμε ένα φανταστικό δείπνο στο ξενοδοχείο, φάγαμε μια από τις καλύτερες μπριζόλες στον κόσμο!", ανέφερε στο twitter ο άλλοτε σούπερ σταρ των Λέικερς.

Μάλιστα, ο Μάτζικ έκανε και φωτογράφιση - έκπληξη στη γυναίκα του. "Έκανα έκπληξη στην όμορφη σύζυγό μου, Κούκι, και τις φίλες της με μια φωτογράφιση με τα διάσημα ιπτάμενα φορέματα της Σαντορίνης. Η Κούκι είναι πανέμορφη με το χρυσό ιπτάμενο φόρεμά της", ανέφερε.

TAGS SPORTS & GOSSIP NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ