EUROLEAGUE

Ο ΜαρΤζόν Μπότσαμπ έλαμψε για την Μπάγερν, η Χάποελ Τελ Αβίβ πήρε όμως την νίκη

AP Photo/Matt Slocum

Εντυπωσιακός ο ΜαρΤζόν Μπότσαμπ, ξεχώρισε για την Μπάγερν Μονάχου στην ήττα από την πανίσχυση Χάποελ Τελ Αβίβ.

Στα 25 του χρόνια, ο ΜαρΤζόν Μπότσαμπ αποφάσισε να περάσει τον Ατλαντικό για να αναγεννήσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έδωσε τα χέρια με την Μπάγερν στις 12 Αυγούστου και έναν μήνα μετά, ήταν καταπληκτικός στη φιλική αναμέτρηση με την Χάποελ.

Ο Μπότσαμπ έβαλε 23 πόντους σε 20:31 (6/8 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 2/4 βολές), έδωσε τέσσερις ασίστ, έκλεψε μία μπάλα και έκοψε ένα σουτ, ωστόσο ήταν απελπιστικά μόνος με αποτέλεσμα η ομάδα του Τελ Αβίβ να πάρει την νίκη με 85-77.

Αντόνιο Μπλέικνι (17 πόντοι σε 18 λεπτά), Αμίρ Κόφι (15 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Ζακ ΛεΝτέι (12 πόντοι σε 13:33) ήταν οι τρεις που ξεχώρισαν από την Χάποελ του Δημήτρη Ιτούδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ