GAME NIGHT

Ο Μάριους Γκριγκόνις στην Game Night: "Είναι κουραστικό να χάνουμε τόσες φορές από την ίδια ομάδα"

Ο Μάριους Γκριγκόνις στην Game Night: "Είναι κουραστικό να χάνουμε τόσες φορές από την ίδια ομάδα"

Ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε στον Αλέξανδρο Τρίγκα και την Game Night έπειτα από την ήττα του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα της EuroLeague κόντρα από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως θέλει επιτέλους η ομάδα του να αρχίσει να κερδίζει απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο.

Ένα παράπονο για τις πολλές ήττες που έχει υποστεί ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό τον τελευταίο έναν χρόνο εξέφρασε ο Μάριους Γκριγκόνις μετά το αρνητικό αποτέλεσμα των πρασίνων στην πρεμιέρα της EuroLeague, μιλώντας στην Game Night.

Για τη βελτιωμένη εικόνα του Παναθηναϊκού συγκριτικά με τον τελικό του Super Cup: "Αν θέλουμε να βελτιωθούμε δεν χωράνε 'αλλά'. Βελτιωθήκαμε λίγο σε σχέση με το ματς στο Super Cup, όμως αυτό δεν είναι ακρετό. Πρέπει να είμαστε υπόλογοι για τις πράξεις μας. Είμαστε νέα ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας, να μάθουμε από αυτά και μετά να μπορέσουμε επιτέλους να κερδίσουμε απέναντι σε αυτούς τους παίκτες. Πέρσι τους νικήσαμε μόνο μία φορά. Για εμένα ήταν κουραστικό να χάνουμε τόσες φορές από την ίδια ομάδα, οπότε για εμένα (σσ. η ήττα) πονάει λίγο παραπάνω, νομίζω. Πρέπει να έχουμε περισσότερη ποιότητα".

Για το αν υπάρχει κάτι θετικό που να κρατάει από το ματς: "Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι είμαι ο πιο θετικός άνθρωπος. Τουλάχιστον απαντήσαμε και είχαμε ενέργεια. Όμως έβαλαν έξι lay-up και εμείς αστοχήσαμε σε άλλα τόσα. Στην EuroLeague δεν μπορείς να το επιτρέπεις αυτό γιατί χάνεις τα παιχνίδια από τις μικρές λεπτομέρειες. Οι επαφές μας ήταν καλές, μου άρεσε αυτό, υπήρχαν στιγμές που λειτουργήσαμε πολύ καλά και στην άμυνα και στην επίθεση. Όμως καταρρεύσαμε εντελώς στο τέλος της τέταρτης περιόδου και στην παράταση ξεμείναμε εντελώς από δυνάμεις".

Δείτε την Game Night:

TAGS GAME NIGHT EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ