GAME NIGHT

Ο Μάντζαρης στην Game Night: "Ο Πάντερ ήταν το μεγαλύτερο λάθος του Ολυμπιακού, οι διαιτητές στέλνουν μηνύματα"

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης στην εκπομπή "Game Night"
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης στην εκπομπή "Game Night" PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Καλεσμένος στην Game Night και στον Παντελή Βλαχόπουλο βρέθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης και μίλησε για την περίοδο στον Ολυμπιακό, το λάθος με τον Πάντερ, τις σκέψεις του Σπανούλη, τον Σφαιρόπουλο, τον Ίβκοβιτς, τον Μπαρτζώκα και τη συμπεριφορά των διαιτητών.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ήταν καλεσμένος του Παντελή Βλαχόπουλου στην Game Night με τον γκαρντ του Περιστερίου να μιλάει για τη θητεία του στον Ολυμπιακό, το τι έφταιξε και οι Πειραιώτες δεν έμειναν στην κορυφή, το λάθος με τον Πάντερ, τις σκέψεις του Σπανούλη, τον Σφαιρόπουλο, τον Ίβκοβιτς, τον Μπαρτζώκα και τη συμπεριφορά των διαιτητών.

"Έτσι είναι τα πράγματα στην Ελλάδα, κερδίζεις είσαι ο καλύτερος, χάνεις είσαι ο χειρότερος. Πιστεύω το λάθος που έγινε στον Ολυμπιακό είναι ότι παρά το ότι φέραμε τόσες επιτυχίες με αυτόν τον ελληνικό κορμό, αντί να πούμε εντάξει δεν πειράζει πάμε την επόμενη χρονιά, λέγαμε ότι γέρασε ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης, δεν παίρνουμε καλούς ξένους και τέτοια".

"Το λάθος που έκανε ο Ολυμπιακός είναι ότι ξέχασε πώς πήγαμε στην κορυφή, γιατί στην κορυφή δεν πήγαμε με τους ξένους καλώς ή κακώς. Δεν είχαμε πάρει κανένα παιχταρά. Ότι επιτυχίες κάναμε δεν τις κάναμε με τους παιχταράδες που πήραν τα εκατομμύρια. Επειδή είσαι Ολυμπιακός πρέπει να είσαι πάντα στην κορυφή καλώς ή κακώς. Ο Ολυμπιακός πήγε να τα αλλάξει όλα".

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Game Night" με τον Παντελή Βλαχόπουλο:

TAGS GAME NIGHT ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ