ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Ο Μάκης Γιατράς επέστρεψε στον Προμηθέα

Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς
Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς EUROKINISSI

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός. Ο Μάκης Γιατράς θα καθίσει εκ νέου στον πάγκο του Προμηθέα Πάτρας, αντικαθιστώντας τον Ηλία Ζούρο που παραιτήθηκε.

Ο Μάκης Γιατράς επιστρέφει σπίτι του. Λίγες ώρες μετά το διαζύγιο του Προμηθέα Πάτρας με τον Ηλία Ζούρο, ο Έλληνας κόουτς συμφώνησε να αναλάβει το πόστο που είχε αφήσει στο φινάλε της περυσινής περιόδου.

Ο 51χρονος ήταν ο προπονητής των επιτυχιών για τον Προμηθέα, καθώς τον οδήγησε από την Γ' Εθνική κατηγορία στα ευρωπαϊκά σαλόνια, στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ το 2020 και στους τελικούς του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League το 2019.

Η ανακοίνωση της επιστροφής του Γιατρά εκδόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας. Σ' αυτήν οι Πατρινοί ανέφεραν: "Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την επιστροφή του Μάκη Γιατρά στον πάγκο της ομάδας μας, με τον Έλληνα τεχνικό να διαδέχεται τον Ηλία Ζούρο. Ο 50χρονος προπονητής και ο Προμηθέας είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι, καθώς συμπορεύτηκαν από το 2013 ως το καλοκαίρι του 2021! Υποδεχόμαστε τον Μάκη Γιατρά πίσω στην οικογένειά του Προμηθέα και του ευχόμαστε να εκπληρώσει όλες τις ατομικές του φιλοδοξίες και παράλληλα να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της!"

Ο έμπειρος προπονητής θα κοουτσάρει την ομάδα στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο την προσεχή Τετάρτη (20/4, 17:00) για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ