NBA

Ο Τζόρνταν λέει "δεν θα υπάρξει άλλος Μάικλ" στο bonus υλικό του "The Last Dance"

Ο Μάικλ Τζόρνταν σε αγώνα με τους Πέισερς την σεζόν 1997/98
Ο Μάικλ Τζόρνταν σε αγώνα με τους Πέισερς την σεζόν 1997/98 AP PHOTO/BETH A. KEISER

Το "The Last Dance" κυκλοφορεί σε Blu-Ray με 4 ώρες έξτρα υλικό, με ένα απόσπασμα να διαρρέει και να δείχνει τον Μάικλ Τζόρνταν να λέει σε συνέντευξη ότι δεν θα υπάρξει άλλος σαν αυτόν ή τον Μάτζικ ή τον Μπερντ.

Το "The Last Dance" με θέμα τον Μάικλ Τζόρνταν και τους Μπουλς της σεζόν 1997/98 κυκλοφόρησε μέσω της πλατφόρμας του ESPN και του Netflix εν μέσω του προγούμενο lockdown και καθήλωσε τον κόσμο. Η blu-ray εκδοχή του αναμένεται να το κάνει ακόμα περισσότερο και αυτό φαίνεται από το υλικό που διέρρευσε.

Όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, στην συσκευασία θα περιλαμβάνονται 4 ώρες έξτρα υλικό. Μεταξύ άλλων, θα υπάρχει και ένα κομμάτι μίας συνέντευξης του Μάικλ Τζόρνταν στον δημοσιογράφο Στούαρτ Σκοτ (έναν εκ των κολλητών του) το οποίο δεν προβληθηκε ποτέ και ο "Air" λέει με αφορμή την προσπάθεια να βρεθεί ο διάδοχός του ότι δεν θα βγει ποτέ κάποιος σαν αυτόν, όπως δεν θα βγει ποτέ ο επόμενος Τζούλιους Έρβινγκ, Μάτζικ Τζόνσον και Λάρι Μπερντ.

Κάποια στιγμή μάλιστα ο Τζόρνταν κατά την διάρκεια της ομιλίας του λέει ότι καταλαβαίνει ότι αυτό γίνεται για λόγους μάρκετινγκ από το ΝΒΑ, αλλά δεν γίνεται να ξεγελάσει τον κόσμο, ο οποίος έχει κριτήριο.

Συγκεκριμένα, ο Τζόρνταν λέει:

"Δεν είναι δίκαιο, αλλά είναι μέτρο σύγκρισης, όπως ήταν μέτρο σύγκρισης ο Τζούλιους Έρβινγκ και ο Έλτζιν Μπέιλορ όταν μπήκα εγώ στην λίγκα.

Δεν θα υπάρξει όμως ποτέ άλλος Μάικλ Τζόρνταν, Τζούλιους Έρβινγκ, Μάτζικ Τζόνσον και Λάρι Μπερντ.

Θα υπάρξει επόμενος Κόμπι Μπράιαντ, Γκραντ Χιλ και Πένι Χάρνταγουεϊ, παίκτες που έχουν συγκεκριμένα στοιχεία. Το θέμα είναι πώς θα μπορέσουν αυτά τα παιδιά να εκμεταλλευτούν αυτά τα στοιχεία για να γίνουν οι καλύτεροι παίκτες που μπορούν.

Ό,τι και να κάνει η λίγκα για να προμοτάρει τα παιδιά, δεν μπορείς να ξεγελάσεις τους πελάτες, τον κόσμο. Το παιχνίδι θα πει ποιος είσαι. Το πώς θα παίξεις θα δείξει ποιος θα γίνει. Αυτό είναι επικίνδυνο επειδή η αξιοπιστία της λίγκας θα δεχθεί χτύπημα αν ψάχνεις απλώς για τα καρφώματα και το θέαμα και ξεχάσεις πράγματα που είναι σημαντικά όπως η κυκλοφορία της μπάλας και τι είναι σημαντικό σε επίθεση και άμυνα".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ THE LAST DANCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ