ΕΥΡΩΠΗ

Ο Μάικ Τζέιμς σε νέο κρεσέντο στο Twitter για πρόταση Ολυμπιακού, Λάσο και τελικό EuroCup

Ο Μάικ Τζέιμς γυρίζει στο ΣΕΦ
Ο Μάικ Τζέιμς γυρίζει στο ΣΕΦ INTIME

Απολαυστικός για ακόμα μία φορά, ο Μάικ Τζέιμς απάντησε σε ερωτήσεις που του έκαναν followers στο Twitter, λέγοντας πως ο Ολυμπιακός τον πλησίασε μετά από την θητεία του στη Μπασκόνια.

Μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού αισθάνεται ο Μάικ Τζέιμς, όπως δήλωσε σε νέο Q&A στο Twitter, στο οποίο μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός τον είχε προσεγγίσει μετά από την θητεία του στη Μπασκόνια τη διετία 2014-2016.

"Είμαι της Παναθηναϊκής οικογένειας. Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία του μετά από την Μπασκόνια, αλλά έμεινε χαμηλά" είπε ο Αμερικανός σούπερσταρ της Μονακό σε σχόλιο οπαδού των ερυθρόλευκων που αποκάλεσε όνειρο την επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας του Πειραιά.

Ένας άλλος τον αποκάλεσε "παιδί για τα νερά" για την θητεία του στους Μπρούκλιν Νετς, με τον Τζέιμς να του απαντάει πως: "Είχα 8 πόντους και 4 ασίστ φίλε μου, ανά 18 λεπτά και δεν κουβαλάω νερά σχεδόν για κανέναν". Τον ρώτησαν επίσης ποιος είναι ο αγαπημένος του προπονητής και με ποιον θα ήθελε να συνεργαστεί, για να απαντήσει πως: "Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ο άνθρωπός μου, ενώ αισθάνομαι ότι θα τα πηγαίναμε καλά με τον Πάμπλο Λάσο".

Ένας οπαδός της Φενέρμπαχτσε τα έβαλε ξανά μαζί του λέγοντας ότι δεν υπάρχει προπονητής που να θέλει έναν τέτοιο χαρακτήρα στα αποδυτήρια. "Ακούγεσαι σαν πληγωμένος τύπος σε ένα κλαμπ, που δεν μπορεί να έχει το κορίτσι που θέλει".

Ο Μάικ Τζέιμς εξήγησε ότι θα υποστηρίξει την Μπούρσασπορ στον αποψινό (21:15) τελικό του EuroCup με την Βίρτους Μπολόνια και ξεχώρισε τον Άντριου Άντριους ως αγαπημένο του παίκτη από την τουρκική ομάδα, ενώ σε σχόλιο ενός οπαδού που του έγραψε "ο Ολυμπιακός σε περιμένει", απάντησε πως: "Μας νικήσατε ήδη, αφήστε με ήσυχο να πνιγώ στην θλίψη μου".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ EUROLEAGUE ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ