EUROLEAGUE

Ο Μάικ Τζέιμς παρακάλεσε την EuroLeague να αλλάξει το πρόγραμμά της

04/05/2022 Olympiacos Vs Monaco for Turkish Airlines Euroleague top 8 game 5 season 2021-22 in SEF Stadium in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
04/05/2022 Olympiacos Vs Monaco for Turkish Airlines Euroleague top 8 game 5 season 2021-22 in SEF Stadium in Piraeus - Greece Photo by: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Έκκληση - μέσω Twitter- προς την EuroLeague για να βελτιώσει το πρόγραμμά της έκανε ο Μάικ Τζέιμς, με την ανάρτησή του να βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο.

Το λένε οι δημοσιογράφοι, το λένε οι οπαδοί, τώρα το λένε και οι ίδιοι οι παίκτες. Το μοτίβο με την (σχεδόν) ταυτόχρονη διεξαγωγή όλων των αγώνων της EuroLeague είναι προβληματικό και υποβαθμίζει το προϊόν.

Ο Μάικ Τζέιμς, που δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις χθες το βράδυ (03/11), καθώς η Μονακό αντιμετωπίζει σήμερα τον Ερυθρό Αστέρα (04/11, 22:00), αποφάσισε να συντονιστεί και να παρακολουθήσει τι συνέβαινε στα παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, όμως αυτό ήταν πρακτικά αδύνατο και τουλάχιστον κουραστικό, αφού τα τρία εξ'αυτών έκαναν τζάμπολ την ίδια ώρα (21:30), ενώ το τέταρτο είχε ξεκινήσει μόλις 15' νωρίτερα.

Κάπως έτσι ο ταλαντούχος Αμερικανός γκαρντ κατέφυγε στο αγαπημένο του Twitter, κάνοντας έκκληση προς τη διοργανώτρια αρχή: "Αγαπητή EuroLeague, μπορούμε να βρούμε έναν τρόπο να παίζονται αυτά τα παιχνίδια σε διαφορετικές ώρες, ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε όλα τα ταλέντα που έχουμε να προσφέρουμε;", γνωρίζοντας φυσικά πόσο σημαντική είναι η εμπορικότητα για τα έσοδα της διοργάνωσης και κατ' επέκταση των ομάδων και των παικτών που τις απαρτίζουν.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ